Dolar 32,3859
%0.21
Euro 35,0259
%-0.11
Altın 2.324,450
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Tayfun'la pazarlık

Karşıyaka'da Tayfun'la pazarlık

TFF 3. Lig'e düştükten sonra kadrosunu korumaya çalışan transfer yasaklısı Karşıyaka, sözleşmesi biten Tayfun Pektürk'le masaya oturdu.

  • Ege Postası
  • 12.06.2018 - 14:18

Yurtdışından dönen gurbetçi kanat oyuncusu, yönetimin alacaklarını kapatıp sözleşme yenileme teklifini düşünmek için süre istedi. Yeşil-kırmızılılara 2015'te Medipol Başakşehir'den transfer olan, takımda Spor Toto 1. Lig'den bu yana 3 yıldır forma giyen 30 yaşındaki oyuncuya teklifler olduğu öğrenildi. Başakşehir'de 1. Lig'de şampiyonluk sevinci ve Süper Lig tecrübesi yaşayan Tayfun, Kaf-Kaf'ta geçen sezon 26 maçta forma giyip 1 gol attı. Geçtiğimiz günlerde 9 futbolcuyla kontrat yenileyen Karşıyaka'yla sözleşmesi biten kadronun diğer tecrübeli isimlerinden Mahmut Temur'un Almanya'da alt liglerden bir kulüple prensipte anlaştığı öğrenildi.

Cihat Arslan'ın amca acısı

Karşıyaka'yı geçen sezonun ikinci yarısında çalıştıran Teknik Direktör Cihat Arslan, amcası Recep Arslan'ın vefatıyla sarsıldı. Bir süredir kanser tedavisi gören, 77 yaşında hayata gözlerini yuman Recep Arslan'ın yarın Balıkesir Gömeç'te toprağa verileceği öğrenildi. Yeşil-kırmızılıların eski futbolcularından da olan Cihat Arslan, Kaf-Kaf'tan ayrıldıktan sonra geçtiğimiz günlerde Spor Toto 1. Lig ekibi Adanaspor'la 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.