Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka’da tansiyon yükseliyor!

Karşıyaka’da tansiyon yükseliyor!

CHP Karşıyaka ilçe üyelerinin bir kısmı Bostanlı' da mahalle delege seçimlerini görüşmek üzere Gondol Kafede toplandı. Toplantıya İl eski Başkanı Ali Engin ve mevcut İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın katıldığı öğrenildi. Gün içinde egepostasi’na açıklama yapan Cihan Türsen’e yanıt veren Engin,” "Bence bunlar doğru değil. Parti içi meseleleri kamuoyunda tartışmak da yanlış” dedi Türsen’e yanıt Engin’den geldi…

  • Ege Postası
  • 12.09.2017 - 21:23

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl eski Başkanı Ali Engin Bostanlı' da yapılan mahalle toplantısına katıldığını doğrulayarak " Bostanlı üyesi olduğum için ben de toplantıya katıldım. Zaten daha önce bu dönem delege olmak istemediğimi yerime genç ya da bir kadın arkadaşımızı önereceğimi açıklamıştım" dedi. Aktif bir parti üyesi olduğu için çalışmalara destek verdiğini ifade eden Engin "Partinin aktif bir üyesi olarak toplantıya katıldım. Çok kısa bir toplantıydı. Orada da partinin içinde bulunduğu durum gereği aday olmayacağımı dile getirdim. Toplantıda arkadaşlar tek kiste oluşamazsa Bostanlı'da bulunan tüm üyelere hem delege seçimlerine çağrı, hem de bir kaç cümle ile hedefleri ifade eden altında da görevli arkadaşların iletişim numaraları olan birer broşür dağıtma görevi verildi. Böyle bir komisyon kuruldu.  Mahalle çalışma komitesi ismi verildi" dedi.

Eski  Başkan afişli tepkiyi savundu!

 Delege seçimlerini parti içinde gerginlik yaşanmadan tamamlanmasını istediklerini belirten Engin "Bu bir parti içi yarış. Biz de mümkün olduğunca bunu gerginlik yaratmadan ve çok da dışarı yansıtmadan tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

"BEN İNANMIYORUM"

Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cihan Türsen ‘in Egepostası'na yaptığı açıklamada sarf ertiği "Biz eskiden ilçe başkanı önünde ceket iliklerdik" sözlerini de değerlendiren Engin, "Bence bunlar doğru değil. Parti içi meseleleri kamuoyunda tartışmak da yanlış. İlçe Başkanımız da meslek sahibi bir insan. Mümkün olduğunca şahsileştirmemeli. Kendisi yetişkin eğitimli ne dediğini bilen meslek sahibi bir insan. Ben kimsenin önünde ceket ilikleyeceğine inanmıyorum. Ama belediye başkanıyla uyumlu çalışmak bir zafiyet değil tam tersine partiye güç katar. İlçe başkanıyla belediye başkanının kavga ettiği insanlar da oldu. O da kötü bir uyum içinde çalışmak partiye her zaman güç katar" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.