Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da otomobil dereye uçtu: 1 ölü

Karşıyaka'da otomobil dereye uçtu: 1 ölü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle dereye uçtu. Kazada otomobilde bulunan Tuba Eken (26) hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan ve henüz kimliği belirlenemeyen otomobil sürücüsü ise aranıyor. Karşıyaka'da feci kaza...Otomobil dereye uçtu: 1 ölü

  • Ege Postası
  • 22.01.2017 - 08:59

Kaza, gece saatlerinde Baş Pehlivan Kara Ali Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Örnekköy istikametinden Karşıyaka istikametine giden 34 KF 5296 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle dereye uçtu. Kaza sonrası otomobilin alev aldığını gören vatandaşlar, araçta bulunan Tuba Eken'i araçtan çıkardı.İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenilen Eken'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Eken'in CHP İzmir İl Gençlik Kolları Eski Başkan Yardımcısı Ferdi Erten'in kuzeni olduğu öğrenildi.

Görgü tanığı bir vatandaş, ''Araba çok hızlıydı, bir an da kontrolünü kaybederek dereye uçtu. Kaza sonrası otomobil sürücüsü kaçtı.'' dedi. Tuba Eken'in cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.
Polis ekipleri kaza sonrası olay yerinden kaçan ve henüz kimliği belirlenemeyen otomobil sürücüsünü yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına alarak arama çalışması başlattı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.