Dolar 32,5068
%0.3
Euro 34,5765
%0.24
Altın 2.500,360
%0.69
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Okta oyuncularına güveniyor

Karşıyaka'da Okta oyuncularına güveniyor

TFF  2. Lig Beyaz Grup'ta 10 Aralık Pazar günü deplasmanda Fethiyespor ile mücadele edecek olan Karşıyaka maç hazırlıklarını sürdürüyor. 

  • Ege Postası
  • 06.12.2017 - 13:43

Karşıyaka teknik direktörü Halim Okta, Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında bu hafta sıralamada üstlerinde olan Fethiyespor ile karşılaşacaklarını kaydetti.

Öncelikli hedeflerinin kaybetmemek olduğunu belirten Okta, şöyle konuştu:

"Ancak bu demek değil ki kazanmak için uğraşmayacağız. Kazanırsak, onlara çok yaklaşmış olacağız, kaybetmediğimiz takdirde de aramızdaki farkı koruyacağız. Bunun bilincindeyiz, rakibimiz iki haftadır 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Teknik direktör değişikliğinden sonra zor bir maç olacak ama ben her zaman söylediğim gibi kendi oyuncularıma çok güveniyorum. Onların bu maçtan da yüzlerinin akıyla çıkacağından eminim."

Okta, bazı futbolcuların alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduklarının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:

"Oyuncular yasal haklarının peşindeler ama bunu sahaya yansıtmadılar. Kulübün ne şartlarda olduğunu biliyorlar ama ellerinden geleni yapıyorlar. Beklentileri bu çok kısa süre içinde çözüleceği, hem kendi alacaklarını alacakları hem de transferin açılıp, bir kaç takviye ile daha iyi şartlarda devam edeceklerini düşünüyorlar. Haklarının peşindeler elbette ama hiç umutsuz değiller. Bu yüzden bana antrenmanlarda ve maçlarda olumsuz bir şey yaşatmadılar. Son kalan 2 maçta da yaşatacaklarını düşünmüyorum. Sonra devre arası olacak. İnşallah o arada sorun Karşıyaka Spor Kulübünün lehine olacak şekilde düzelir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.