Dolar 32,4983
%-0.13
Euro 34,9502
%0.35
Altın 2.430,310
%0.29
Bist-100 9.809,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da muhalefet ortak adayda uzlaştı

Karşıyaka'da muhalefet ortak adayda uzlaştı

CHP Karşıyaka’da muhaliflerin adayı olarak çıkacak isim netleşti. Mevcut başkan Uğur Yıldırım’ın karşısına rakip olacak olan isim keskin muhalefetiyle tanınan Cihan Türsen ve Adnan Alabay’ın da içinde bulunduğu muhaliflerin ortak uzlaşı adayı da olan Serdar Koç oldu.  Karşıyaka'da muhalefet

  • Ege Postası
  • 14.11.2017 - 10:18

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Olağan Kurultay Takvimi süreci devam ediyor. Tüm mahallelerde gerçekleşen delege seçimlerinin ardından sıra şimdi ilçe kongreleri ve ardından gerçekleşmesi beklenen il kongresinde. 

DELEGE SEÇİMLERİ HAREKETLİ GEÇMİŞTİ 

CHP’nin en fazla oyu aldığı yerlerden biri olan Karşıyaka’da hareketli geçen delege seçimlerinin ardından mevcut ilçe başkanı Uğur Yıldırım’ın desteklediği listeler galip gelirken; birçok noktada da muhalefet baskın çıktı. 

MUHALEFET ORTAK İSİMDE BULUŞTU 

İlçe kongresinde başkanlık için adı geçenlerden biri olan ve sert muhalefetiyle bilinen Cihan Türsen uzlaşı adayı olması durumunda aday olamayacağını açıkladı. Hemen ardından Karşıyaka’daki muhalefetin önemli isimlerinden Cihan Türsen, Adnan Alabay, Cevat Durak, Birol Soylu, Karşıyaka İlçe Yöneticisi Sedrettin Coşkuner, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İsfahan Naki, CHP İzmir İl yöneticisi Dilek Bilgin, eski meclis üyesi İsmail Horoz, ortak bir isimde uzlaştı. 

SERDAR KOÇ’UN ADAYLIĞINI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR 

Karşıyakalı muhaliflerin ortak adayı olarak belirlenen Serdar Koç’un adaylığını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor. Serdar Koç’un mevcut CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın karşısına çıkan en güçlü rakip olacağı kaydedildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.