Dolar 32,5869
%0.35
Euro 34,7287
%-0.01
Altın 2.498,520
%0.56
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da kaptan mutlu

Karşıyaka'da kaptan mutlu

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Karşıyaka'da kaptan Mustafa Aşan, 6'ncı yılını geçirdiği yeşil-kırmızılı kulüpte mutlu olduğunu vurguladı.

  • Ege Postası
  • 18.04.2020 - 14:32

Karşıyaka'da önce 1'inci Lig, sonra 2'nci Lig, son olarak 3'üncü Lig'de görev alan tecrübeli ön libero, "Karşıyaka'nın durumunu göz önünde bulundurarak gitmek istemedim. Genç takımın bana ihtiyacı vardı. Karşıyakalıların bana olan sevgisi çoğaldı. Zor durumda bırakıp gidemezdim. Gemiyi terk etmedim. Karşıyaka'yı çok seviyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Karşıyaka'nın büyük bir kulüp ve camia olduğunu dile getiren kaptan Mustafa, "Ailem de burada yaşamaktan mutlu. Kulübümüz geçmişe göre daha profesyonel şekilde yönetiliyor. Başkanımız olsun, Soner hocamız olsun herkes bizimle yakından ilgileniyor. Soner hoca bize bir baba gibi yaklaşıyor. Futbol geçmişine saygı duyduğumuz bir insan. Bu sezon ikinci kez Play-Off oynayıp bu defa hedefe ulaşmak istiyoruz. Karşıyaka'nın nasıl bir camia olduğunu herkes çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.