Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0712
%-0.14
Altın 2.300,300
%1
Bist-100 8,99
%2.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka’da imar ve konum bilgilerine tek tuşla erişim

Karşıyaka’da imar ve konum bilgilerine tek tuşla erişim

Karşıyaka Belediyesi, dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında resmi internet sitesi üzerinden “E-İmar” uygulamasını başlattı. www.karsiyaka.bel.tr adresine giren Karşıyakalılar, adres bilgilerini girerek parsele ait imar durumunu görüntüleyebilme ve ilgili plan hükümlerine kolaylıkla erişme imkanına kavuştu. Karşıyaka’da tek tuşla erişim

  • Ege Postası
  • 24.01.2020 - 11:15

Ayrıca, belediyenin internet sitesinde kentlilerin kullanımına sunulan yeni uygulamalardan biri de “Kent Rehberi” oldu. Karşıyaka’daki giyim, sağlık, okul ve buna benzer birçok noktanın konumuna ulaşılabilen uygulamada, günlük olarak nöbetçi eczanelerin yerlerine de ulaşılabiliyor. İnternet sitesinde kullanıma açılan “E-İmar” ve “Kent Rehberi” hizmetleri kısa süre içince belediyenin mobil uygulamasında da yer alacak.

MOBİL BELEDİYECİLİK

Bilişim teknolojilerinden yararlanarak Karşıyakalılara daha hızlı ve kolay ulaşılabilir hizmet sunmak için çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Hayata geçirdiğimiz mobil uygulama ve internet sitemiz üzerinden sunduğumuz uygulamalarla belediyemizi ‘çevrimiçi’ hale getiriyoruz. Çevrimiçi hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.