Dolar 32,3747
%0.18
Euro 35,0654
%0
Altın 2.325,990
%0.24
Bist-100 9,11
%0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da futbolcularla görüşme başladı

Karşıyaka'da futbolcularla görüşme başladı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta takıma olan 2 milyon 422 bin TL borcu nedeniyle mevcut kadrosunu kaybetme riski yaşan Karşıyaka'da yeni yönetim, ilk görüşmeyi genç futbolculardan Ali Say, Battal, Tugay, Fatih, Anıl, Hakan ve Mustafa Değirmenci'yle yaptı.

  • Ege Postası
  • 25.05.2017 - 17:10

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar'ı temsilen yönetime giren Mete Yazıcı, yönetimden Yener Yenice'yle birlikte görüştüğü futbolculara tüm alacaklarını ödeme sözü vererek 1 hafta beklemelerini istedi. Alacakları için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtar çeken Anıl, Hakan, Fatih ve Ali Say'ın yanı sıra diğer 3 futbolcu, yönetimi bekleme kararı aldı. 

Ligdeki farklı kulüplerden teklif aldıklarını söyleyen futbolcular, alacakları ödendiği takdirde takımdan ayrılmayı kesinlikle düşünmediklerini bildirdi. Yaşar Holding'ten para bekleyen yönetim, 31 Mayıs'a kadar takıma ödeme yapmayı hedefliyor.

Borçları nedeniyle transfer yapması yasak olan yeşil kırmızılılarda sözleşmeleri ay sonunda bitecek Can Erdem, Tayfun, Abdülhamit, Cenk, Okan, Mahmut ve Behram gibi kilit isimlerin ise takımda kalıp kalmayacakları belirsiz. Yönetim, bu futbolcularla hem alacakları, hem de yeni sezon peşinatları konusunda anlaşıp sözleşme yenilemeye çalışacak. (DHA)

Karşıyakalı Begüm milli takımda

Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Karşıyaka'da orta oyuncu Begüm Hepkaptan, 23 Yaş Altı Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi. Yeşil-kırmızılı kulübün altyapısından yetişen 20 yaşındaki voleybolcu 5 Haziran'da İstanbul'da başlayacak kampa katılacak. Ay-yıldızlılar, 10-17 Eylül tarihleri arasında Slovenya'da düzenlenecek U23 Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek. Kaf-Kaf'ta pasör çaprazı Yasemin Özel ile smaçör Ezgi Akyaldız, Türkiye U20 Milli Takımı'nda görev alıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.