Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da ekonomik kriz

Karşıyaka'da ekonomik kriz

Karşıyaka'da geçen pazar günü yapılan kongrede kulübün kayyuma gitmesini engellemek için göreve gelen Mutlu Altuğ başkanlığındaki yönetim, mali sorunlar yüzünden henüz adım atamadı.

  • Ege Postası
  • 26.05.2016 - 13:57

Camia büyüklerinin verdiği destek sözlerinin hayata geçmesini bekleyen Başkan Altuğ, gözünü randevu talep ettiği Yaşar Holding'e çevirdi. Mutlu Altuğ ve ekibi, yıllardır basketbol şubesinin en büyük destekçisi olan holdingten, 2'nci Lig'e düştükten sonra çok kritik bir eşiğe gelen futbol takımına da mali katkı vermesini talep ediyor.

Basketbolda yeni sezon bütçesinde indirime giden holding cephesinin ise futbola destek vermeye soğuk baktığı iddia ediliyor. Belirsizlik içindeki yeşil kırmızılılarda sözleşmeleri 5 gün sonra bitecek kadrodaki futbolcuların hiçbiriyle masaya oturulmadı. 

Teknik Sorumlu Soner Tolungüç de çözüm üretilmediği takdirde ayrılık sinyali verdi. Kulübün genel durumunun fotoğrafını çekmeye çalışan yönetimin destek bulamazsa Başkan Mutlu Altuğ'un pazar günü dile getirdiği gibi yeniden kongre kararı alabileceği belirtiliyor.

Pınar Karşıyaka'da Sarıca'yla ilk temas

Pınar Karşıyaka'da yeni dönemde basketbol şube başkanlığı görevini yürütecek Turgay Büyükkarcı, antrenör Ufuk Sarıca'yla bir araya geldi. Buluşmada Genel Menajer Selim Çınar'ın da yer aldığı bildirilirken, yönetimin ilk görüşmede yeni sezonun bütçesi, kadro yapısı, hedef ve sezon planlaması üzerine konuştuğu bildirildi.

Ufuk Sarıca'nın 2 yıl daha mukavelesinin bulunduğunu ve bu yüzden kontratla ilgili konuşma yapmadıklarını dile getiren Büyükkarcı, "Görüşme daha çok yeni sezona ilişkin fikir alışverişi şeklinde geçti. Bizim de bütçe ve diğer konulardaki planlama çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde Sarıca ile yeniden bir araya geleceğiz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.