Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da çoşkulu açılış

Karşıyaka'da çoşkulu açılış

Okul öncesi eğitime önemli yatırımlar yapan Karşıyaka Belediyesi, kente bir anaokulu daha kazandırdı. Mustafa Kemal Mahallesi’nde inşa edilen ‘Karşıyaka’nın Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu’ coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Başkan Akpınar “Bu eğitim yuvasında yetişen çocuklarımız birer Muzaffer İzgü olacak, Atatürk devrimlerini yaşatacaklar” dedi. Karşıyaka'da çoşkulu açılış

  • Ege Postası
  • 12.11.2017 - 10:45

Karşıyakalı çocukları çağdaş ve sağlıklı ortamlarda geleceğe hazırlamak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, 6’ncı okul öncesi eğitim kurumunu faaliyete geçirdi. Mustafa Kemal Mahallesi’nde inşa edilen ‘Karşıyaka’nın Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu’nun açılış törenine; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Muzaffer İzgü’nün oğlu Şahin İzgü, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsmail Demirtaş, mahalle sakinleri ve minik öğrenciler katıldı. 624 metrekare kullanım alanına sahip olan; 3 sınıf, uyku odaları, çok amaçlı salon, yemekhane ve oyun parkı gibi bölümlerden oluşan modern eğitim yuvası büyük beğeni kazandı.

İZGÜ’LER YETİŞECEK

Atatürk’ün izinden giden, aydınlık nesiller için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Akpınar “Karşıyaka’da çocuklarımız Mustafa Kemal'in askeri olarak büyüyor, O’nun düşüncesinin dünyaya ne kadar gerekli olduğunu biliyor. Bugün de Atatürk'ün yolundan gelmiş olan büyük bir aydını, Mustafa Kemal Mahallesi’nde çok sevdiği çocuklarla birlikte yaşatmanın mutluluğu içindeyiz. Bu okulda yetişen çocuklarımız birer Muzaffer İzgü olacak. Cumhuriyetimizi emin ellere bırakacağız. Karşıyakamıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

ANLAMLI TEŞEKKÜR

Muzaffer İzgü'nün oğlu Şahin İzgü de “Bu anlamlı günde karşınızda olduğum için çok mutluyum. Hele bir emekli öğretmen olarak, yarının çınarlarını gördüğüm için de çok mutluyum. Karşıyaka için ‘İnsanları özgür, sokaklar özgür, yöneticileri dürüst ve çalışkan’ diyen babam anısına burada ölümsüz bir eser kazandırdınız. Sayın Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım ise “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, böyle güzel anaokullarında okudukları için çok şanslılar" derken, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsmail Demirtaş da mahalleye kazandırdıkları anaokulu ve tüm hizmetler için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Akpınar’a teşekkürlerini iletti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.