Dolar 32,4474
%0
Euro 34,7826
%0.18
Altın 2.478,610
%0.66
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da beklenen ziyaret gerçekleşti! Neler konuşuldu'

Karşıyaka'da beklenen ziyaret gerçekleşti! Neler konuşuldu'

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç’u ziyaret etti. Ziyaret nezaket çerçevesi içerisinde geçerken, Karşıyaka siyaseti vurgusu ön plana çıktı. Karşıyaka'da beklenen ziyaret gerçekleşti

  • Ege Postası
  • 04.02.2020 - 18:11

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongrede CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığa seçilen Serdar Koç’a AK Parti cephesinden 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleşti. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte yeni başkan Serdar Koç’u makamında ziyaret etti. Karşıyaka Belediye Meclisi’nde dün gerçekleşen toplantıda yaşanan stat gerginliğinin yansımadığı görüşmede karşılıklı nezaketin hakim olduğu belirtildi. Geçtiğimiz hafta ‘Karşıyakalı stadını istiyor’ imza kampanyası başlatan Serdar Koç davette beklendiği üzere AK Partili Çiftçioğlu’nu imza atmaya davet etti. CHP’li Koç ‘Gel başkanım stadımız için bir imza da sen at’ derken AK Partili Çiftçioğlu “Biz zaten stat inşaatını başlatarak imzamızı attık’ yanıtını verdi.

AK Partili Çiftçioğlu ziyarette Serdar Koç’a Karşıyaka’nın projeleriyle ilgili bir dosya sunarak kendisine görevinde başarılar diledi.  Çifçioğlu görüşme sonrası “Güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisine yeni görevinde başarılar diledik. Görüşmede karşılıklı nazireler vardır. Naif ve kibar bir görüşme gerçekleşti” dedi.

‘BENİM TEK ARZUM KARŞIYAKA SİYASETİ YAPMAK’

Öncelikle nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim” diyerek sözlerine başlayan Başkan Koç “ Bizim tek amacımız var o da kişisel siyaset yapmamak. Ülkemiz için siyaset yapmak. Karşıyaka’yı daha iyi bir yere getirmek için siyaset yapmak zorundayız. Birlik ve beraberlik içerisinde doğru noktaları bularak siyaset yapmalıyız. Herkes şunu çok iyi bilmeli siyaset demek karşılıklı düşmanlık demek değildir. Siyaset demek ülke içerisinde yapılacak işler için hangi yol doğruysa onu bulmak demektir. Karşıyaka’da buna benzer bir süreç başlıyor. Karşıyaka’da doğru işler yapılabilmesi için AK Parti yönetimine de ihtiyacımız var. Bizler kendi bulunduğumuz bölgede daha iyi işler yapabilmek, daha iyi projeler üretebilmek için birlikte çalışmalıyız ve sonuçları görerek mutlu olmalıyız. Her zaman şunu söylüyorum, hangi partiden olursak olalım biz kişisel siyaset yapmak için burada değiliz. Ülkemiz ve insanımız için ne daha iyi yapılabilir onu bulmak için buradayız. CHP’de Atatürk siyaseti diğer partilere göre biraz daha öndedir. O yüzden Karşıyakamız için el birliğiyle büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Benim tek bir arzum var, kişisel siyaset değil Karşıyaka siyaseti yapmak” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.