Dolar 32,5069
%0.18
Euro 34,8142
%0.27
Altın 2.486,010
%0.96
Bist-100 9.552,00
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka, Bornova Stadı için imzayı attı

Karşıyaka, Bornova Stadı için imzayı attı

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta iç saha maçlarını yıllardır Atatürk Stadı'nda oynayan Karşıyaka, yeni sezonda Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nı kullanmak için Bornova Belediyesi ile protokol imzaladı. Bornova Belediye Başkanı Başkanı Mustafa İduğ ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı arasında imzalanan protokolle beraber Karşıyaka futbol takımı 2020-2021 sezonunda iç saha maçlarını Bornova’da oynayacak.

  • Ege Postası
  • 30.06.2020 - 12:15

İmza törenine Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yönetimin yanı sıra yeşil-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Tayfun Yelkenbiçer de katıldı. Yeni sezonun ilk bölümünde Atatürk Stadı'nda oynamaya devam edecek olan Kaf-Kaf, Bornova'ya taşınmak için yapımı süren Alsancak Stadı'nın bitmesini bekleyecek.

Halen Bornova'da oynayan TFF 1'inci Lig'deki İzmir temsilcileri Altay ve Altınordu sezon içinde inşaatının bitmesi beklenen Alsancak Stadı'na taşındıktan sonra, Karşıyaka, Bornova Stadı'nı kullanan tek kulüp olacak.

Kapılarını 4 yıl önce açarak bu sezona kadar Göztepe'nin yanı sıra Altınordu'nun iç saha maçlarında kullandığı Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nın kapasitesi, sarı-kırmızılılar Süper Lig'e çıkınca kale arkası tribün inşa edilerek 9 bin 138'e yükseltilmişti. Göz-Göz'ün bu sezonun ikinci yarısında yeni evi Gürsel Aksel Stadı'na taşınmasıyla tesisi Altınordu ve Altay ortaklaşa kullanmaya başladı. 

İDUĞ: STADIMIZ UĞURLU!

Karşıyaka gibi köklü bir kulübü Bornova’da ağırlayacak olmanın kendilerine büyük mutluluk vereceğini belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Stadımız İzmir takımlarına uğurlu geldi. Göztepe Bornova Stadında şampiyon oldu, yine girişimlerimizle Bornova’da oynayan Altay şu an şampiyonluk yolunda ilerliyor, Altınordu önemli başarılara imza attı, şimdi sırada Karşıyaka var. Umarım Bornova Stadı Karşıyaka’ya da uğurlu gelir ve burada şampiyonluklar yaşarız. İzmir kulüplerimizin her zaman yanındayız. İnşallah İzmir’i Süper Lig’de en az 3 takımla temsil edeceğimiz günlere en kısa sürede kavuşuruz” dedi. 

BÜYÜKKARCI'DAN DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Karşıyaka  Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ise verdiği destekler için Başkan İduğ’a teşekkür etti. Bornova Stadı’nda oynamaktan onur duyacaklarını ifade eden Büyükkarcı;  ‘’Spora ve sporcuya verdiğiniz destekler için sizlere çok teşekkür ederiz, Sporcu kişiliğinizi zaten yakından biliyoruz. Karşıyaka olarak 5 olimpik alanda mücadele eden 108 yıllık bir kulübüz. Önümüzdeki süreçte buna 3 branş daha eklemeyi planlıyoruz. Bornova Stadı’nda oynamak bizim için de çok önemli. Burada büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum ’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.