Dolar 32,7007
%0.7
Euro 34,9095
%0.51
Altın 2.505,300
%0.84
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Belediyesi hız kesmiyor

Karşıyaka Belediyesi hız kesmiyor

Karşıyaka yepyeni bir tesisle buluşmaya hazırlanıyor. Nergis Kadın Danışma Merkezi’nin bulunduğu alan üzerine projelendirilen Sosyal Tesiste, 200 kişilik salon, toplantı salonu, muhtar ofisi, Nergis Kadın Danışma Merkezi, sergi alanı, revir, kafeterya ve 5 adet derslik yer alacak. Mevcut alanın 350 metrekarelik bölümüne projelendirilen tesis, bodrum katla birlikte, 3 kattan oluşacak.

  • Ege Postası
  • 06.01.2014 - 16:49

İZMİR- Hali hazırda Kadın Danışma Merkezi (KDM) ile Nergis Mahallesi ve Goncalar Mahallesi Muhtarlık ofislerinin bulunduğu binanın yıpranmış olması nedeniyle yeni bir proje hazırladıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Hem muhtarlarımızın, hem de Kadın Danışma Merkezi’ndeki gönüllülerimizin daha uygun koşullarda çalışması amacımızdı. Bu nedenle, binayı yenilemek istedik” dedi.

Nergis Mahallesi’ni de içine alan bölgenin fiziki şartlarından kaynaklanan sıkıntı nedeniyle, pek çok ihtiyacı karşılamaya yönelik projeler için alan bulmakta zorlandıklarını da hatırlatan Başkan Durak, “İstedik ki, muhtarlarımız ile KDM’nin şartlarını iyileştirirken, bölgenin salon ihtiyacını da karşılayacak bir tesis yapalım. Alanı öyle projelendirdik. Mevcut binanın bulunduğu alandan taşmadan, sadece bir kat daha ekleyerek, yeni bir proje hazırladık. Böylelikle, Nergis ve Goncalar’da yaşayan halkımız da, kültürel ve sanatsal etkinliklerin gerçekleştirileceği salonlara kavuşmuş olacak” diye ekledi.

Hazırlanan projede, mevcut düzenlemede yer alan yeşil alan düzenlemeleri ise korunacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.