Dolar 32,3342
%0.26
Euro 35,1125
%-0.03
Altın 2.308,770
%1.37
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Behram ile sözleşme yeniledi

Karşıyaka Behram ile sözleşme yeniledi

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta transfer yasaklısı Karşıyaka'da kaleci Behram, tek taraflı fesih hakkı kazanıp sözleşmesini feshetti, aynı gün içinde mukavele yeniledi.

  • Ege Postası
  • 18.01.2017 - 14:27

Tecrübeli file bekçisi geçtiğimiz aralık ayında, bu sezonki kontratından doğan 18 bin TL peşinat alacağı için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kanalıyla kulübe ihtarname gönderdi. TFF'ye başvuran diğer futbolculara, taraftarların başlattığı bilet kampanyasından toplanan paralarla ödeme yapan yönetim, 35 yaşındaki file bekçisine para vermedi. Yönetim, aralık ayı sonunda Behram dahil tüm futbolculara kasım ayında yaşanan antrenman boykotu nedeniyle para cezası kesti. Cezalarla tecrübeli kalecinin peşinat alacağının sıfırlanacağı öngörüldü.

Ancak ceza tebligatı eline ulaşmayan Behram, 5 Ocak'ta fesih hakkı kazanıp boşa çıktı. Bu sezon Erhan'ın arkasında yedek kalmasına rağmen, teknik heyetin hazır durumda başka kaleci olmadığı için takımda kalmasını istediği Behram'la apar topar yeniden masaya oturan yönetim, 13 Ocak'ta fesih olan sözleşmeyi aynı gün yeniledi. Deneyimli kalecinin 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında kulüple yaptığı sözleşmelerden de yaklaşık 300 bin TL alacağı olduğu öğrenildi. Bu arada Karşıyaka, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Tuzlaspor'un sahası suni çim olduğu için antrenmanını sentetik zeminli Çiğli Belediyesi Atatürk Stadı'nda yaptı. Tayfun ve Arif'in cezalarının bittiği yeşil kırmızılılarda Ali Say ve Ali Kemal cezalı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.