Dolar 32,4908
%-0.15
Euro 34,9264
%0.28
Altın 2.436,000
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka 3 ayrı açılışa birden ev sahipliği yaptı

Karşıyaka 3 ayrı açılışa birden ev sahipliği yaptı

Karşıyaka Belediyesi’nin Zübeyde Hanım Mahallesi’ndeki hizmet şöleni 3 törenle taçlandı. 2013 yılı içindeki 10. Törenle, Zübeyde Hanım Mahallesi modern bir pazaryerine kavuşurken, yenilenen Nuri Yesugay Parkı da yeniden vatandaşların hizmetine sunuldu

  • Ege Postası
  • 10.09.2013 - 12:55
EGE POSTASI / HABER SERVİSİ- Boşaltılan eski pazaryerine yapılacak meydan düzenlemesinin de ilk harcı atıldı. Törene katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Karşıyaka Belediyesi sosyal demokrat belediyeciliğin yüz akıdır” dedi. Açılışlar dizisinin önümüzdeki günlerde devam edeceğini hatırlatan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın hedefinde ise, başkent vardı. Karşıyaka Belediyesi’nin, Zübeyde Hanım Mahallesi Pazaryeri ile yenilenen Nuri Yesugay Parkı’nın açılışı ile Meydan Düzenlenmesinin İlk Harç Törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın yanı sıra, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege ile Slovenya’nın Piran kenti Belediye Başkanı Peter Bossman da katıldı. 



HİZMET KERVANI DEVAM EDİYOR
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Karşıyaka Belediyesi’ne övgüler yağdırarak başladığı konuşmasını, “Hizmet kervanı devam ediyor. Belediye Başkanıma ve ekibine teşekkürler. Karşıyaka Belediyesi, bütün baskılara, sınırlamalara, iktidarın engellemelerine rağmen, sosyal belediyeciliğin ne olduğunu göstermeye, CHP’nin yüz akı olmaya kararlı. Biz memleketi satmayı değil, hizmet etmeyi şiar edinmiş bir anlayışız. İktidar pazaryerinden korkmuyor ama, bugün bir de meydan temeli atacakmışız. Park açacakmışız. İktidar Haziran’dan bu yana iki şeyden tırsmış durumda. Bir meydanlardan, bir de parklardan korkuyorlar. Meydanlardan korkanlar, sadece bizdeki diktatörler değil. Dünyanın her yerinde diktatörler meydanlardan korkar. Çünkü meydanlar demokrasinin sesidir. Onun için sosyal demokrat belediyeler meydanlardan korkmaz. Parklarınız uğurlu olsun, demokrasi hayırlı olsun, İktidar korksa da, tırssa da, hoşlanmasa da, sosyal demokrat belediyeler yeşili büyütecek, onların içinde çocuklarımızı, gençlerimiz büyütecek ve Türkiye’yi bu yobaz anlayıştan kurtaracak. Karşıyaka’nın bir başka özelliği de, tarihin en büyük devrimcisinin anasının bağrında yattığı kenttir. Bir başka özelliği de, 9 Eylül’de İzmir’e geldiğinde seçtiği yerdir. Böyle bir şehirde karanlık görüşlerin hakim olması mümkün m? Sizleri kutluyorum. Sosyal demokrat belediyeciliğe sarıldınız, evlatlarınıza sarıldınız” diye devam ettirdi.



KARŞIYAKA'DAN KARS'A KADAR

“Karşıyaka’dan başlamak üzere, Kars’a kadar, tüm Türkiye’ye CHP’li belediyelerin imzasını atacağız” diyen Tezcan, “İktidarın, hem kaynakları kısarak yaptığı saldırılara, hem de davalarla yaptığı saldırılara, hiçbir belediye başkanımızı yem ettirmeyeceğim” diye de ekledi. Konuşmaların ardından, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Belediye Başkanı Cevat Durak ile birlikte pazaryerinin açılışını yaparak, pazaryerini gezdi. Buradaki törenin ardından, aynı bölgedeki yenilenen Nuri Yesugay Parkı’nın açılışı yapıldı. Hizmet Şöleni’nin 3. Töreninde ise, Zübeyde Hanım Mahallesi’nin eski pazaryerinde yapılacak Zübeyde Hanım Meydan düzenlemesinin ilk harcı atıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.