Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş: Zafer bizim, 'Evet' bizim

Karataş: Zafer bizim, 'Evet' bizim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş Çanakkale Zaferimizin 102. Yıldönümü ile ilgili bir açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 18.03.2017 - 09:30

Açıklamasında 16 Nisanda gerçekleştirilecek olan referandumda “evet” demenin yeni zaferler kazandıracağını vurgulayan Karataş açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bir devrin başlangıcı, güneşin yeniden doğuşu ve bir milletin haykırışı olarak nitelendirebileceğimiz Çanakkale Zaferimizin 102. Yıldönümünü kutluyoruz.

Çanakkale Zaferi, top yekûn bir milletin vahşete karşı kazandığı zaferdir!

Çanakkale Zaferi, imanın ve istiklal tutkusunun kazandığı zaferdir!

Çanakkale Zaferi, bir milli irade zaferidir!

Çanakkale, Seyit Ali, Ömer Halis Demir ve Fethi Sekin zaferidir!

Çanakkale Zaferi Türklüğün varlık manifestosu ve çağa vurduğu mühürdür!

Ve Çanakkale Zaferi bir milletin kaderini omuzlarında zafere taşıyanların destanıdır!

Kahramanlıklarla ve insanlığa armağan edilen bükük değerlerle hayat süren Türk Milletinin tarihi böyle büyük zaferlerle doludur. İstiklal Savaşımızın başlangıcı olarak kabul ettiğimiz Çanakkale Zaferi de bu zaferlerin en büyüklerinden biridir.

Dün, yani bundan 102 yıl önce topraklarımızı işgal etme gayesiyle saldırıya geçen “Vahşi Batılılar” nasıl bir cevap aldıysa, bugün de aynı cevabı vermeye muktedir olduğumuzu hiç kimse unutmamalıdır.

Biz kurtuluş ve zafer savaşları vermekten usanmayan, şehitliğe ve gaziliğe doymayan bir milletiz! Biz mazlumların hakkını yüceltme ve koruma yemini etmiş asil bir milletiz!

Çok iyi bilinmelidir ki, dün bir arada olan vahşi dünya bugün de karşımızdadır. Dün ne yaptılarsa bugün de onun hazırlığı içindedirler! Fakat karşılarında da yine aynı büyük Türk Milleti vardır!

Bugün kendi milli irademizle Anayasa değişikliğine ve sistem değişikliğine gidiyoruz, batılı devletler ise buna karşı çıkıyor! Sebepleri de ortada milli irademizle adım atmamız, kendi kendimizi yeniden yapılandırmamızı kabul edemiyorlar… Biz yolumuzdan dönmeyeceğiz!

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden bir adım bile ayrılmayacağız! Onun hürriyet ve istiklal iradesini sonsuza kadar hâkim kılmak için ant içtik, bu yoldan dönmeyeceğiz! Milli Zaferlerimize yenilerini eklemek için Türk Milliyetçileri olarak 16 Nisan’da Evet diyeceğiz! Çanakkale Zaferi de “Evet” de Türk Milletinin iradesidir. Türkiye için yeminimiz var dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yaptığı açıklamada son olarak “Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” niyazında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.