Dolar 32,5744
%0.11
Euro 34,9831
%0.44
Altın 2.432,590
%0.39
Bist-100 9.754,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş: Türk milleti huzur istiyor

Karataş: Türk milleti huzur istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yeni yıl mesajında Türkiye'nin güvenliğin, huzur sorunları ve geçim darlığının had safhaya ulaştığı 2017 yılını geride bırakırken, Türk milletinin yeni yılda huzur istediğini vurguladı. MHP İl Başkanı Karataş'tan yeni yıl mesajı

  • Ege Postası
  • 30.12.2017 - 11:09

MHP İl Başkanı Necat Karataş, mesajında 2016'da yaşanan ihanet girişimleri, hain terörist eylemler ve daralan ekonomik ortamdan dolayı Türk Milleti'nin büyük acılar ve kayıplar yaşdığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Türk milleti 2017 yılında da kaybeden, bunalan, dara düşen taraf olmuştur. Türkiye çok ciddi risklerle karşı karşıya ve büyük tehditlerle boğuşmaktadır.  Terör ve ihanetin dışında Türk düşmanlarına destekte sınır tanımayan ülkemiz üzerinde hain emelleri olan küresel emperyalist devletlerle de mücadele etme çabası içinde olunmuş, bu durum ekonomik ve siyasi zorluklara vesile olmuştur.

Bir taraftan da sosyal sorunların, şiddetin giderek artması, işsizliğin had safhada olması bununla birlikte ekonomik sorunlardan dolayı ücretli, esnaf, iş alemi yani toplumun her kesiminin dara düşmesi arzu edilmeyen acı keder ve ıstıraba sebep olmuştur.

İnancımız ve duamız odur ki; Türk milleti bu zorlukları aşacak bu sarmaldan kurtulacaktır. Bu olumsuz manzaraya rağmen milletimizin 2018 yılıyla ilgili beslediği umutlar, düşünü kurduğu güzel günler doğal olarak bir hayli fazladır ve bunu hak etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi de düşü kurulan güzel günlerin gelmesi ve yaşanması için her türlü mücadeleyi verme kararlılığındadır.  Bizler Türk Milleti için varız Türk Devleti için varız ve her türlü fedakarlığa da hazırız.         

Dileğim 2018 yılında güzel ülkemizin ihanet sarmalından bir an önce çıkması, refaha ve mutluluğa taze başlangıçlar yapması ve sımsıcak duygularla milletimizin birlik ve beraberlik içersinde bulunması olacaktır. İnancım odur ki Türk milleti kendisine yönelen musibetlerden eninde sonunda kurtulacak tehdit ve tehlikelerden, milli birlik ve beraberlik ruhuyla kurtulacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Türk Milletinin yeni yılını tüm içtenliğimle kutluyor, karşıladığımız 2018 yılının kalıcı bir huzura, artan saadete ve yoğunlaşan mutluluğa vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.