Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş trafiğine meydan ayarı geldi

Karataş trafiğine meydan ayarı geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafiği rahatlatmak için inşa ettiği ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşamını yitirenler anısına yapımını gerçekleştirdiği meydan projesi nedeniyle trafik düzeninde değişikliğe gidiliyor. İnşaat çalışmaları nedeniyle bulvardaki yaya ve bisiklet yolları inşaat nedeniyle bir yıl süresince kapatılacak. Karataş trafiğine meydan ayarı geldi

  • Ege Postası
  • 07.11.2017 - 10:59

Ege Telgraf'tan Erman Şentürk’ün haberine göre, Geçtiğimiz hafta alınan UKOME kararı doğrultusunda yapımı süren Mithatpaşa Taşıt Altgeçidi ve üzerindeki meydan projesinin inşa edildiği alan ve çevresindeki yaya ve bisiklet yolları tamamen ulaşıma kapatılacak. Meydan projesinin inşaatı ve iş makinelerin yaratacağı trafik yükü nedeniyle Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki yaya geçiş noktaları ile sahil kesimindeki bisiklet parkuru toplam bir yıl süresince kullanılmayacak.

BİR YIL KAPALI

Belediye tarafından alınan bu karar gereği mevcut güzergahı kullanmak isteyenler çalışma alanı dışında kalan sinyalize kavşaklara ve civardaki servis yollarına yönlendirilecek. 365 gün içinde tamamlanması planlanan meydan projesinin ardından yine sahilde kalan yürüyüş parkurları ve bisiklet geçiş güzergahı yeniden düzenlenerek hizmete açılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.