Dolar 32,3294
%0.15
Euro 35,1788
%-0.01
Altın 2.247,010
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş: MHP Türkiye'nin güvencesidir

Karataş: MHP Türkiye'nin güvencesidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, karanlık hesapların hain plan kurucuların hayallerinin 24 Haziran gecesi yıkılacağını söyledi. Karataş Gaziemir'de iftar programında konuştu

  • Ege Postası
  • 13.06.2018 - 10:17

Cumhur İttifakı’nın Türk Milletinin birliğini, gücünü sürdürebilmesi için kurulmuş siyasi birlik olduğunu ifade eden Karataş, ‘Dışardan ve içeriden saldırı altında bırakılan vatanımız Milliyetçi Hareket Partisi var olduğu sürece ilelebet dimdik ayakta kalacaktır. MHP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde büyük çoğunlukla yer alması şarttır. MHP Türk Milletinin güvencesidir, geleceğidir. Olmazsa olmazıdır” dedi.

Vatan millet sevdalısıyız

Gaziemir İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, beraberindeki ekiple birlikte Genç Sivaslılar Derneği’ne konuk oldu. Dernek Başkanı Nuri Özdemir’in karşıladığı geniş katılımlı toplantıda ilgiyle karşılanan MHP İl Başkanı Karataş, vatandaşları uyanık olmaları ve tahriklere gelmemeleri konusunda uyardı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Karataş, “Türkiye’nin en büyük gücü vatanını milletini gönülden ve karşılıksız seven MHP ve kadrolarıdır. MHP var olduğu sürece Türkiye sınırlarını ve Türk Milletini kimse tehdit edemez. İyi ki Milliyetçi Hareket Partisi var. Vatanımızın da milletimizin de sevdalısıyız” diye konuştu.

En güzel yanıt

Geç saatlere kadar süren toplantı sonrası Karataş, yine Karabağlar ilçesinde bu kez sahur programına katıldı. Karabağlar Mahalle Temsilcisi Bünyamin Amiras’ın kafesinde düzenlediği kahvaltılı sahur programında vatandaşlarla bir araya gelen Karataş, şöyle konuştu;

“Milletvekili adaylarımız, il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, kadınlarımız, Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren kardeşlerimiz, gece gündüz değerli İzmirli hemşehrilerimize ulaşıyoruz. Bazen iftar yemeğinde, bazen sahurda, bizim için tertip edilmiş toplantılarda vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Kıymetli İzmirliler, bizleri sevgiyle ilgiyle dinliyor, anlıyorlar. Cumhur İttifakı, Türkiye’nin dış ve iç güçlere verdiği en güzel yanıttır. Ama daha güzel ve doğrusunu 24 Haziran gecesi alacaklar. Türkiye üzerinde plan yapmaya kalkanlara en doğru yanıtı, oy çokluğu ile Cumhur İttifakı verecek. TBMM içerisinde yer alacak MHP kadroları da yine ülke bütünlüğü için, Türkiye’nin selameti için var gücüyle çalışmalarına devam edecek. Vatan millet sevdalılarını MHP çatısı altında birleşmeye çağırıyoruz.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.