Dolar 32,5382
%0.28
Euro 34,8893
%0.48
Altın 2.489,310
%1.1
Bist-100 9.586,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş İl yönetimini ikiye böldü

Karataş İl yönetimini ikiye böldü

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında İl Eski Başkanı Karataş'ın disiplin dosyası gündeme geldi. Yönetimin Kurulunun bir bölümü 'ihraç' yönünde görüş bildirirken, diğer bir bölümü ise, kınama ve uyarı cezasını verilmesi konusunda görüş ayrılığı yaşadığı öğrenildi. İl Başkanı Deniz Yücel Karataş ile ilgili kararın 23 Haziran'daki İstanbul seçimi sonrasına verilmesini istediği öğrenildi. Karar İstanbul seçimlerinden sonra verilecek

  • Ege Postası
  • 18.06.2019 - 22:41

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 2010 yılında Başkanlık Konutu taşınma kararı ile ilgili sosyal medyada sert eleştirilerde bulunan CHP İl Eski Başkanı Kemal Karataş hakkında CHP İzmir İl Yönetimi, soruşturma açılması kararı almıştı. Eski Başkan Karataş’ın kurulan komisyona gelerek savunmasını yapmıştı. Komisyonda yazdıklarının arkasında durduğunu ifade eden Eski İl Başkanı Karataş hakkında komisyon Karataş’la ilgili raporunu yazarken, il yönetimi CHP İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında toplandı.

İL YÖNETİMİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Edinilen bilgiye göre İl Başkanı Yücel, Karataş’ın disiplin dosyasını gündeme getirdi. Yücel’in yöneticilerden konu hakkında düşüncelerini istediği, yöneticilerin büyük kısmının Karataş için ihraç istenmesi gerektiğini dile getirdiği öğrenildi. Bir kısım yöneticinin partide uzun yıllar il eski başkanlığı yapmış Karataş'a 'kınama' cezası verilmesinin yeterli olacağını savunduğu, az sayıda yöneticinin ise Karataş için 'uyarı' cezasının istenmesi gerektiğini dile getirdiği öğrenildi.

Yücel ve yönetimin 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan seçim nedeniyle Karataş ve diğer dosyalarla ilgili istenecek ceza ve disiplin kuruluna sevk kararını seçim sonrasına bırakma kararı aldığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.