Dolar 32,4837
%0.22
Euro 34,5892
%0.28
Altın 2.474,270
%-0.36
Bist-100 9.529,00
%-1.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karantina Grubu çocukları da sağlıkçıları da unutmadı

Karantina Grubu çocukları da sağlıkçıları da unutmadı

Tüm dünyayı etkisi alan Koronavirüs salgını sonrası İzmir’in Buca ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırmak amacıyla kurulan Karantina Grubu, bayram öncesi çocukları sevindirdi, sağlıkçıları unutmadı.

  • Ege Postası
  • 23.05.2020 - 13:12

EGEPOSTASI- İzmir’in Buca ilçesinde yaşayan bir grup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı  #BizBizeYeteriz kampanyasından esinlenerek Karantina Grubunu kurdu.

“Her şeyi devletten beklememek gerekiyor” diyen grup üyeleri öncelikle bir kumbara oluşturdu. Herkes imkanı dahilinde bu kumbaraya katkı koydu. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” sloganıyla yola çıkan Karantina üyeleri bir nebze de olsa insanların hayatlarına dokundu ve dokunmaya da devam edecek. 2 ay boyunca Buca’da yüzlerce aileye ayni ve nakdi yardımda bulunulurken, süreçte sosyal izolasyonda olan çocukların gelenek olan bayram harçlıkları da ihmal edilmedi, yüzleri güldürüldü.

Grup üyeleri, “Bizim çocukluğumuzda bayram sabahı ayakkabılarımızı başucumuzda görünce yaşadığımız mutluluğu yaşasınlar istedik.” diye konuştu.

Karantina Grubu üyeleri ayrıca, bayram öncesi sağlık çalışanlarını da unutmadı. İlçe Sağlık Müdürlüğü, Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret eden grup üyeleri kadınların ürettiği el emeği ürünleri hediye ederken, bayramın vazgeçilmez tatlarından baklava ikramıyla sağlıkçılara moral verilirken, bayramları kutlandı.

Öte yandan grubun çalışmalarını destekleyen AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Birim Başkanı Semiha Paçacı ve İl Başkan Yardımcısı Emrullah Duran’a grup üyeleri teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.