Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karamollaoğlu'ndan depremzedelere ziyaret

Karamollaoğlu'ndan depremzedelere ziyaret

Yaşanan deprem sonrası İzmir’e gelerek afet bölgesinde inceleme ve temaslarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ikinci günde de bölgedeki ziyaretlerini sürdürdü.

  • Ege Postası
  • 02.11.2020 - 12:48

AFAD Koordinasyon Merkezi’ne gelerek İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’den arama kurtarma çalışmaları ile ilgili bilgi alan Karamollaoğlu, daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde depremzedeleri ziyaret ederek enkazdan yaralı olarak çıkartılan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karamollaoğlu yaptığı açıklamada, “İzmir’e gelince ilk işimiz deprem bölgesine gitmek, bölgeyi gözlemlemek oldu. Bir felaketi yerinde izlemek insanı çok etkiliyor. Ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Allah bütün depremzede vatandaşlarımıza şifalar versin. Umarım bu yaralar kısa sürede sarılır. Şehir planlamasında, binaların inşaatında gereken özen gösterilir” dedi.

Saadet lideri Karamollaoğlu’na Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Şerafettin Kılıç ile Mahmut Arıkan eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.