Dolar 32,5184
%-0.09
Euro 34,8007
%-0.19
Altın 2.426,810
%-0.14
Bist-100 9.719,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karamollaoğlu'na ülkücü gruptan protesto!

Karamollaoğlu'na ülkücü gruptan protesto!

İstanbul Yenikapı'daki Sivas Tanıtım Günleri'nde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun konuşması, bozkurt işareti yapan bir grup tarafından engellenmeye çalışıldı.

  • Ege Postası
  • 29.09.2019 - 21:58

Sivas Konfederasyonu ve İstanbul Sivas Platformu tarafından Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri etkinliğine katılan Karamollaoğlu, selamlama konuşması yapmak için kürsüye çıktı. Bu sırada bir grup ıslıklar ve alkışlarla Karamollaoğlu'nun konuşmasını kesmeye çalıştı.

"SİZ SİVAS'I TEMSİL ETMİYORSUNUZ"

Gelen tepkiler üzerine Karamollaoğlu, "Ben bekleyeceğim. Ben bu arkadaşların Sivas'ı temsil etmediklerini biliyorum. Bu arkadaşlarımızın bizim ne yazık ki Sivaslının özünde olan nezaketi kaybetmişler. Sizler bu şekilde davranabilirsiniz. Ancak, ben biliyorum ki siz Sivas'ı temsil etmiyorsunuz." diye konuştu.

Tepki gösteren grup kürsü önüne doğru yaklaşarak Karamollaoğlu'nun etrafını sarmaya çalıştı. Bu sırada güvenlik görevlileri gruba müdahale etti. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, "Sivas'ı temsil etmeyen üç beş mesnetsiz kişinin bu girişimi Sivas'ı ve Sivaslıları asla lekeleyemez." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.