Dolar 32,4991
%0.27
Euro 34,5904
%0.28
Altın 2.477,910
%-0.21
Bist-100 9.543,00
%-1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karakayalı'dan Yücel'e söz: Kemalpaşa'da seçimi kazanacağız

Karakayalı'dan Yücel'e söz: Kemalpaşa'da seçimi kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Rıdvan Karakayalı Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'i makamında ziyaret ederek, Kemalpaşa'da seçimleri kazanma sözü verdi. Karakayalı'dan Yücel'e söz;

  • Ege Postası
  • 19.01.2019 - 14:48

Cumhuriyet Halk Partisinin İzmir'de açıkladığı 4 belediye başkan adayından birisi olan Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Rıdvan Karakayalı, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil ile birlikte, İl başkanı Yücel'i ziyaret etti. Kemalpaşa'nın CHP belediyeciliğini özlediğini, kendilerinin de Kemalpaşa halkının bu özlemini 1 Nisan 2019 Pazartesi günü sona erdireceklerini ifade eden Karakayalı, sözlerini şöyle sürdürdü.

KARAKAYALI: KESİNLİKLE KAZANACAĞIZ

Öncelikle bana aday adayı olmam konusunda gösterdikleri teveccüh ve verdikleri destek için tüm Kemalpaşalılara şükranlarımı sunuyorum. Aday adayıyken, sonuç ne olursa olsun CHP'nin başarısı ve Kemalpaşa'nın adaletli bir yönetime kavuşması için çalışacağıma söz verdiğim bu süreçte, şahsımı belediye başkan adayı olarak belirleyen   Sayın Genel Başkanımıza ve genel merkezimizin  tüm yetkili organlarına çok teşekkür ediyorum. Bugün, aday adaylığım sürecinde beni kabul eden, Kemalpaşa'da kazanacağımıza olan inancımı arttıran ve bu süreçte tüm aday adaylarımıza eşit davranan Sayın il başkanımızı ziyaret ederek bizzat teşekkürlerimi sunmak istedim. Sayın il başkanımız Deniz Yücel'in başkanlığında yürüteceğimiz çalışmalarla Kemalpaşa'da seçimleri kesinlikle kazanacağız.  CHP olarak artık Kemalpaşa halkının daha fazla hizmetsiz kalmasına, adaletsiz bir yönetim tarafından yönetilmesine izin vermeyeceğiz. Çok önceden başladığımız çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kemalpaşa'da girmediğimiz ev, derdine ortak olmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Bu işi Kemalpaşalılar ile başaracağız. Kemalpaşa için derman belediyeciliği CHP ile başlayacak. Bizler biliyoruz tüm İzmir için olduğu gibi, Kemalpaşa'da da Mart'ın sonu bahar olacak.

YÜCEL: KEMALPAŞA LAYIK OLDUĞU HİZMETLERE CHP İLE KAVUŞACAK  

Kemalpaşa da Rıdvan Karakayalı ile birlikte seçimleri kazanacaklarına inancının tam olduğu söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kemalpaşa'nın kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu ve burada seçimleri kazanmanın, İzmir için koyulan büyük hedefe ulaşılacağı anlamına geldiğini ifade etti. Yücel şunları söyledi.

Sayın Rıdvan Karakayalı Kemalpaşalıların tanıdığı, sevdiği ve güvendiği bir isim. Kemalpaşalı hemşerilerimiz CHP' belediyeciliğinin hizmet ve insan odaklı olduğunu, eşe dosta değil,  vatandaşa hizmet ettiğini iyi biliyor. Maalesef son beş yıldır Kemalpaşa kötü yönetiliyor. Bunu biz değil ilçe halkının kendisi söylüyor. Bu dönemde Kemalpaşa'nın esnafından, STK'larından, üreticisinden gördüğümüz destek bizi daha da umutlandırdı. Kemalpaşa, CHP ve Rıdvan Karakayalı ile hak ettiği yere ve yönetime kavuşacak.  İlçe halkımızın bize güvenini boşa çıkarmayacak, var gücümüzle çalışacağız. Biz Kemalpaşa'da sadece  seçimleri kazanmaya değil, Kemalpaşa'yı Kemalpaşalılar ile yönetmeye talibiz. Hem belediye başkan adayımız hem CHP Kemalpaşa ilçe örgütümüzle birlikte ilçe için özel çalışmalar yapıyoruz. Kemalpaşalılar layık oldukları hizmete 1 Nisan'da  CHP ile kavuşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.