Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaca Sineması'nın kapatılacağı iddia edilmişti! Açıklama geldi

Karaca Sineması'nın kapatılacağı iddia edilmişti! Açıklama geldi

İzmir’in sembollerinden olan Karaca Sineması'nın kapatılacağı iddiaları üzerine şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya'dan açıklama geldi. Açıklamada, sezon itibariyle faaliyetlerine devam edileceği duyurulurken, "kapatılacağına dair kasıtlı ve yalan haberlerin yayınlanması, paylaşılması halinde; bu paylaşımları yapanlar hakkında kanuni işlem başlatılacaktır." denildi.

  • Ege Postası
  • 12.06.2020 - 09:05

EGEPOSTASI- Son günlerde İzmir’in sembollerinden olan Karaca Sineması'nın kapatılacağı iddiları üzerine şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya açıklama yaptı.

Koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler gereğince kapatılan sinemanın 1 Temmuz itibariyle kapılarını tekrar sanatseverlere açılacağı duyuruldu.

Karaca Sineması'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Değerli Sinemaseverler,

Karaca Sineması, Karaca Otel’in 50 yıllık iştirakidir. Hiç şüphesiz ki sinemamız, 50 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da semtimize yakışır bir şekilde ayakta kalacak ve sanat filmlerinin merkezi olmaya devam edecektir. 1 Temmuz itibariyle kapılarını tekrar sanatseverlere açacaktır. Saygılarımızla..."

Öte yandan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Son dönemde, Karaca Sineması'nın kapanacağına dair, sosyal medyada aslı astarı olmayan haberler paylaşılmaktadır. 50 yıldan beri şirketimiz bünyesinde bulunan sinemamızı Covid-19 salgın süresi boyunca kapalı tuttuk. Sezon itibariyle sinemamız faaliyetlerine devam edecektir. Kapatılacağına dair kasıtlı ve yalan haberlerin yayınlanması, paylaşılması halinde; bu paylaşımları yapanlar hakkında kanuni işlem başlatılacaktır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur" denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.