Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlarlı çocukların mutlu günü

Karabağlarlı çocukların mutlu günü

Özel Eğitim Merkezi çocuklarının beden eğitimi derslerini daha iyi yapması için bisiklet ve top hediye eden Başkan Selvitopu, mutluluklarını paylaştı.

  • Ege Postası
  • 28.10.2016 - 10:58

Karabağlar ilçesinde bulunan Sadettin Tezcan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde okuyan 130 öğrenci çok farklı ve keyifli bir gün yaşadı. Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilerin beden eğitimi derslerini daha keyifli yapmaları için 10 adet bisiklet ve top dağıtım töreni düzenlendi.

Törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Besim Çağlı, Okul Müdürü Tahsin Gengörü, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Okulun darbuka ve roman grubunun yaptığı dans gösterisi ile renklenen törende konuşan Başkan Selvitopu, belediye olarak olanaklar ölçüsünde eğitime destek olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Bugün de çocuklarımızın mutluluğuna bir kez daha tanıklık yapınca çok doğru bir şey yaptığımızı düşünüyorum. Şahsen çok sevindim. Sizlerle olmaktan büyük mutluluk duydum. Görevimiz boyunca mümkün olduğu ölçüde sizlere destek olmak, eğitiminize katkıda bulunmak,  yanınızda olmak istiyorum.” diye konuştu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ 

Başkan Selvitopu son olarak bisikletin bir sembol olduğu,  bundan sonra da Karabağlar Belediyesi olarak çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olacaklarını ifade ederek, bu törende emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmanın sonunda Başkan Selvitopu,  öğrencilerin sevgi gösterilerine alkışlarla karşılık verirken,  onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Çocuklar da Başkan Selvitopu’na el sanatları atölyesinde kendi yaptıkları çalışmalardan hediye ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.