Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7988
%0.19
Altın 2.495,790
%0.45
Bist-100 9.480,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar zabıtası bayram denetiminde

Karabağlar zabıtası bayram denetiminde

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan bayram nedeniyle vatandaşların daha rahat ve daha güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak için denetimlerini sıklaştırdı.

  • Ege Postası
  • 12.06.2018 - 09:52

Bayraklı Belediyesi zabıta ekipleri, bayram öncesi vatandaşların sağlıklı ve kaliteli ürünler alabilmesini sağlamak amacıyla ilçede bulunan tüm pazaryerlerini sürekli kontrol ediyor.

Denetimler kapsamında pazarcıların başta pazaryeri kimlik kartlarının kontrolü olmak üzere tezgâh sınır kontrolü, ürünlerin fiyat etiket kontrolü ile tartı kontrolleri de yapılıyor.

Ayrıca vatandaşların daha rahat alışveriş yapmalarını sağlamak için pazaryerlerine yakın noktalarda bulunan seyyar satıcılara yönelik yapılan uygulamalarda ise elde edilen tartı ve ürünler ise tutanakla tespit edilip,  Zabıta Müdürlüğü’nün deposuna kaldırılıyor. Satıcılar hakkında “Kabahatlar Kanunu”na göre para cezası uygulanırken, kontrollerin bayram da da devam edeceği belirtildi. 

Fırınlar da kontrol edildi

Tüm bunların yanı sıra ilçede bulunan ekmek fırınları da denetleyen  Zabıta ekipleri, ekmek ve pide gramajlarını kontrol ederken ayrıca dükkanların çalışma ve iş yeri açma ruhsatları  ile sertifikalarına da bakılarak belgeleri eksik olanlar hakkında işlem yapıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.