Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar kız yurdu kayıtları devam ediyor

Karabağlar kız yurdu kayıtları devam ediyor

Karabağlar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’na kayıtlar devam ediyor. Belediye yetkilileri; İzmir Demokrasi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakülteleri önüne kız yurdu ile ilgili bilgilendirme stantları kurarak gençlere ve ailelerine yurt hakkında bilgi veriyor. Karabağlar kız yurdu kayıtları devam ediyor

  • Ege Postası
  • 21.08.2019 - 10:44

Karabağlar Belediyesi’nin modern ve yaşanabilir bir kent oluşturmak amacıyla yapımını tamamladığı Tahsin Yazıcı Mahallesi’ndeki Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu 8 kattan oluşuyor. 3’er kişilik olmak üzere 91 oda ve 1 engelli odasının bulunduğu yurt,  toplam 274 yatak kapasiteli olacak.

İlgi her geçen gün daha da artıyor

İçerisinde kütüphane, çalışma odası, dinlenme odası, çok amaçlı salon, spor salonu, yemekhane, revir, ziyaretçi salonu, mutfak, sığınak ve bahçe gibi ortak kullanım alanlarının bulunduğu yurtta,  24 saat güvenlik personeli dönüşümlü olarak görev yapacak. Üniversitelere kayıt yaptıran öğrenci ve velileri kız yurdu bilgilendirme stantlarına yoğun ilgi gösterdi. Görevliler yurt ile ilgili geniş bilgiyi ailelere anlatırken, bilgilendirme stantları üniversite kayıtları süresince devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.