Dolar 32,6130
%0.43
Euro 34,6770
%-0.16
Altın 2.524,880
%1.63
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'ın fidanlığı gün sayıyor!

Karabağlar'ın fidanlığı gün sayıyor!

Karabağlar Belediyesi’nin, park ve bahçelerde kullanacağı çalı ve yer örtücü bitkileri üreteceği; dışarıdan satın aldıklarının da bakımını yapacağı Uzundere’deki yeni fidanlığı şekillendi. İdari ofis, sera, gölgelendirme alanları, tarhlar hızla yükselirken, bölgenin yeşil dokusu da artıyor.

  • Ege Postası
  • 02.08.2020 - 10:40

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden tahsisi istenen alanın etrafı tel örgüyle çevrildi. İdari ofis, sera, gölgelendirme alanlarının yapımı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülüyor. Artezyen su kuyusunun da bulunduğu alanda, özel sulama sistemi kuruldu. Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalı, mevsimlik çiçek türlerini üretecek. Ayrıca dışarıdan satın alınacak bitkilerin bakımını yapacak.

Gediz şantiyesindeki fidanlığın ilçenin ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kaldığını hatırlatan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Yeni fidanlığımızda Karabağlar’ın 58 mahallesindeki park ve bahçelerde kullanacağımız bitkileri üreteceğiz. Tesisi  gelecek haftalarda hizmete alacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.