Dolar 32,3368
%0.18
Euro 35,1987
%0.05
Altın 2.245,700
%0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'ı ranta teslim etmeyeceğiz! Selvitopu yeniden aday

Karabağlar'ı ranta teslim etmeyeceğiz! Selvitopu yeniden aday

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeniden aday adayı oldu. Dosyasını CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı'na teslim eden Selvitopu, "Karabağlar'ı ranta teslim etmeyeceğiz" dedi. Karabağlar'ı ranta teslim etmeyeceğiz

  • Ege Postası
  • 18.10.2018 - 14:32

CHP İlçe Başkanlığı'na sunduğu dosya ile Karabağ Belediye Başkanlığı'na yeniden resmen aday adayı olduğunu aktaran Başkan Muhittin Selvitopu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Karabağlar’da yaşayan 500 bin insana ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmek ve Karabağlar’ı modern bir kent haline getirmek için tekrar adayım. Karabağlar’ı rantçılara teslim etmeyeceğiz!

2019 Yerel Seçimleri'nde yeniden aday olarak, 5 yıl daha halka hizmet etmek için yola koyulduk. CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı'nda adaylık başvurumuzu yaparken belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve partililer de bizi yalnız bırakmadı. Adaylık dosyasını CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'a teslim ederek, göreve yeniden talip olduğumuzu resmen ilan ettik."

Selvitopu, geride kalan süre içinde halka hizmet konusunda şeffaf belediyecilik ve katılımcı yönetim anlayışını en iyi biçimde uygulamaya çalıştıklarını belirterek, "Karabağlar halkına bir dönem daha aynı anlayışla ve görev aşkıyla hizmet etmek için tekrar aday olduk" dedi.

Başvuru doyasını teslim ettikten sonra ilçe başkanlığı önünde toplanan Karabağlarlılar'a bir konuşma yaptığını aktaran Selvitopu, şöyle devam etti:

"Karabağlar’da yaşayan 500 bin insana ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmek ve Karabağlar’ı modern bir kent haline getirmek için tekrar adayım. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına giden yolda ilk hedefin yerel seçimleri kazanmak olduğuna inanıyorum. Bu bilinçle yanımızda olan ve bizlere destek sunanlara müteşekkirim. Bundan sonraki mücadelemiz rantçılarla olacak. Karabağlar’ı rantçılara teslim etmeyeceğiz. Uzundere ve Poligon deresini İzmir’e kazandıracağız, Karabağlar’a kazandıracağız. Uzundere'de olmazsa olmazımız üniversite kampüsünün hak ettiği şekilde yer almasıdır. Buralar halkın malı, halka teslim edeceğiz ve asla bundan taviz vermeyeceğiz. Karabağlar’ın 30-40 yıl sonrasının planlarını yaptık. 1/5000’lik planların tamamlandığını hatırlatmak isterim. Duymayanlar duysun! Buradan rant peşine düşenlere sesleniyorum. Gelin planlama yapma nasıl olur, kentsel dönüşüm nasıl yapılır anlatalım. Kimseyi yerinden etmeden nasıl yapıldığını sizlere öğretelim de insanları mağdur etmeyin!

Kültürü ve sanatı Karabağlar’ın her yerine yaymak önceliklerimiz arasında. Önümüzdeki dönemde de Karabağlar Belediyesi olarak, Karabağlar’ın tüm mahallelerine kültür sanat merkezlerini yayacağız.

Karabağlar’da yaşanan gelişmeleri görmeyenler, görmek istemeyenler var. Karabağlar’ı insanların günlük yaşamlarını rahatça sürdürdükleri, yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışla göreve devam ederek Karabağlar’ı İzmir’in seçkin bir ilçesi yapacağız.

Karabağlar’a üniversite kazandırılmasında sivil toplum kuruluşlarının büyük desteğini gördük. STK’lara teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte başardık, sahip çıktılar ve Karabağlar’a üniversite alanı ayrılmak zorunda kalındı.

Seçim sürecinde partililerimizin her anlamda yanımızda olacaklarına inancım tamdır. Ayrıca adaylık sürecinin saygı ve sevgi içerisinde işleyeceğine eminim. CHP iktidarında kim olursa, ne olursa olsun, insana olan saygımız asla değişmeyecektir. Hangi düşünce ve görüşte olursa olsun, insana hizmet etmek için geliyoruz."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.