Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da yenilenen 3 park aynı anda açılıyor

Karabağlar'da yenilenen 3 park aynı anda açılıyor

Modern ve yaşanılabilir bir kent için çalışmalarını sürdüren Karabağlar Belediyesi, ilçedeki parkları yenileyerek günümüz standartlarına uygun hale getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda baştan sonra değişen Kadın Hakları, Ant ve Devlet Demiryolları parklarının toplu açılışı, 29 Ocak Çarşamba günü saat 11.30’da yapılacak. Karabağlar'dan örnek yenileme

  • Ege Postası
  • 28.01.2020 - 11:10

Toplu açılış töreni Kadın Hakları Parkı’nda gerçekleştirilecek. Kadın Hakları Parkı toplam 6 bin 500 metrekare alanı kapsıyor. İçinde çocuklara yönelik oyun alanları, kuru ve süs havuzları, tamamen doğal çimle oluşturulmuş sosyal etkinlik alanı, yetişkinlerin spor yapabilecekleri bölümler, koşu yolu ve basketbol sahası bulunan parkın, yeşil alanları da arttırıldı.

Karabağlar Belediyesi’nin yenilediği ve açılışını yapacağı bir başka park, Esenlik Mahallesi’nde bulunan Ant Parkı olacak. Toplam 1250 metrekare alana sahip parka, çocuk oyun alanları da eklendi. Parkta ayrıca yeşil alanlar, dinlenme ve oturma alanları, şelale, kuru havuzlar bulunuyor.

Devlet Demiryolları Parkı da Günaltay Mahallesi’nde bulunuyor. Toplam 2 bin 600 metrekare alana sahip parkta yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, yetişkinler için spor alanları, kuru havuz ve oturma alanları yer alıyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Yenilenen 3 parkımız da Karabağlarımıza yakışan güzellikte oldu. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Çocukların ve yetişkinlerin keyifli zamanlar geçirecekleri, insanların dinlenip soluk alabilecekleri ortamlar oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.