Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da spor zamanı

Karabağlar’da spor zamanı

Karabağlar Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından çocuklar ve gençlerin yaz tatilini spor yaparak geçirmesi amacıyla düzenlenen yaz spor okulları kursları başladı. Toplam 11 branşta, 20 antrenör eşliğinde düzenlenecek yaz spor kursları Eylül ayının ortalarına kadar devam edecek.

  • Ege Postası
  • 25.06.2016 - 12:46

Okulların tatile girmesiyle her yıl düzenli olarak gerçekleşen yaz spor kursları bu yıl da büyük bir ilgi ile başladı. Kurslarda futbol, basketbol, voleybol, cimnastik, taekwondo, karate, tenis, bocce, halk oyunları, pilates, aerobik ve zumba dersleri, branşlarında uzman antrenörler tarafından, Karabağlar ilçesindeki 14 ayrı spor tesisinde haftanın belirli saatlerinde veriliyor. Gençler ve çocuklar bu eğitimlerde hem eğleniyor, hem de spor yapmanın keyfini çıkartıyor.

Destek olmayı sürdüreceğiz

Gençler ve çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak durması için spor yapmasının önemine değinen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, spor yapan bireylerin, zinde bir vücutla çok şeyi başarılabileceğini söyledi. Geçtiğimiz yıl kurslara çok büyük katılım olduğunu hatırlatan Selvitopu, “Toplumun bu tür faaliyetlere ihtiyacı var. Biz de olanaklarımız ölçüsünde bu tür programları hayata geçiriyoruz. Umarım gençlerimiz ve çocuklarımız bu faaliyetlerden yararlanır.” açıklamasında bulundu.

Yetkililer kurs kayıtlarının devam ettiğini, konuyla ilgili 414 79 01ve 248 04 44 numaralı telefonları arayarak bilgi alınabileceğini ifade ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.