Dolar 32,3687
%0.16
Euro 34,9655
%-0.28
Altın 2.325,510
%0.22
Bist-100 9,13
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da platform sürprizi!

Karabağlar'da platform sürprizi!

Parti içi sıkıntıların tavan yaptığı CHP Karabağlar'da, ilçe kongresinde Ali İhsan Yıldız'a kaybeden eski başkan Orhan Polat'ın da aktif rol aldığı Karabağlar Çağdaş Demokrasi ve Güçbirliği Platformu kuruldu. Platform mahallelerde örgütlenmeye başladı. CHP'de parti içi sıkıntıların yaşandığı Karabağlar'da sürpriz hamle

  • Ege Postası
  • 03.05.2016 - 13:06

SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ -  CHP İzmir'de parti içi sıkıntıların en keskin yaşandığı Karabağlar'da, süpriz bir hamle geldi.

DEMOKRASİ VE GÜÇBİRLİĞİ

İlçe kongresinde Ali İhsan Yıldız'a kaybeden eski başkan Orhan Polat'ın da aktif rol aldığı Karabağlar Çağdaş Demokrasi ve Güçbirliği Platformu kuruldu. Platformun sözcülüğünü İlçe Eski Başkan Yardımcısı Uğur Dölen yapıyor. 

Platform 15 günden bu yana alana inerek mahallelerde örgütlenmeye başladı. Her mahallede sözü geçen, siyasette aktif olan 2 partili platformun yönetimine davet edildi.

ÜÇYOL'DA OFİS

Mahallelerde toplantıların startını veren platform Üçyol'da ofis tutacak. 15 günde bir ofiste bir araya gelecek platform, mevcut ilçe yönetiminin uzak durduğu isimlere kucak açacak. İlçede parti adına yaşanan yanlışları masaya yatıracak.

Platform mahalalelerde "İlçe yönetimine muhalif değiliz. Dışarıda kalmış, parti adına çalışmak isteyenlerle bir arada olmak istiyoruz. Parti içinde yanlış adımlar atılırsa mesaj vermek, müdahalede bulunmak için bir arada olmak istiyoruz" mesajı veriliyor. 

Platforma kongrede Polat'a destek olan delegelerin dışında, mevcut başkan Yıldız'a da destek veren yapılardan bir çok ismin geldiği öğrenildi.

ALTERNATİF YAPI

Platform, ilçede uzun süredir örgütle uyum problemi yaşayan ve belediye başkanı Muhittin Selvitopu'na yakın olması nedeniyle eleştirilen Ali İhsan Yıldız ve yönetimine karşı alternatif bir yapı olarak yorumlanıyor.

Yıldız eşini kurultay delegesi yazması, meclis üyesi Selvinaz Ömür'e hakaret etmesi, belediye başkanı Selvitopu'na yakın olması ve bazı meclis üyelerine kaşrı tavır alması nedeniyle sıkıntılı süreç geçiriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.