Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,7895
%0.17
Altın 2.511,560
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da 'Millet Bahçesi' sevinci

Karabağlar'da 'Millet Bahçesi' sevinci

AK Parti Karabağlar İlçe Başkan Vekili İrfan Doğruca, "24 Haziran seçimi Türkiye'de olduğu gibi Karabağlar'da da yeni vakitlerin müjdesi olacak." dedi.

  • Ege Postası
  • 20.06.2018 - 21:22

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, dün ilçedeki mitingde yaptığı konuşmada, Karabağlar eski ilçe Başkanı Kazım Erten'in başkanlığı döneminde Ankara'ya gönderilen bazı projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirtmiş ve ilçedeki askeri araziye "Millet Bahçesi" yapılacağını, İzmir Demokrasi Üniversitesi Kampüsü'nünde ilçeye yapılacağını ve kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini açıklamıştı. 

AK Parti İlçe Başkan Vekili İrfan Doğruca, Başbakan Binali Yıldırım'a ve ilçede mitinge katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. 

Mitinge katılımın yoğun olduğunu belirten Doğruca, "Mitingimiz ilçeye yakışır bir şekilde gerçekleştirmiş olmaktan gurur ve mutluluk duyduk. Biz büyük bir aileyiz ve bunu Başbakanımıza gösterdik. 24 Haziran seçimi Türkiye'de olduğu gibi Karabağlar'da da yeni vakitlerin müjdesi olacak. Eski ilçe başkanımızın yönetiminde ortaya koyduğu projelerin önümüzdeki dönemde tek tek hayata geçirilecek olması ilçemiz için büyük kazanım olacak.Mitinge katılan vatandaşlara ve eski ilçe başkanımız Kazım Erten'e çok tşekkürler. Vakit Türkiye vakti, vakit İzmir vakti, vakti Karabağlar vakti." dedi. (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.