Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da İZBETON incelemesi

Karabağlar'da İZBETON incelemesi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ile birlikte Karabağlar’ın Metin Oktay, Refet Bele ve Tahsin Yazıcı, Esenyalı mahallelerinde incelemelerde bulundular.

  • Ege Postası
  • 16.11.2017 - 11:44

Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hepşengüller, Fen İşleri Müdürü Abdurrahman Demirel,  İZBETON Genel Müdürü Yardımcısı Alphan Bozan’ın yanı sıra mahalle muhtarlarının da katıldığı ziyaretlerde özellikle yol düzenlemeleri, yağmur suyu drenaj hatları çalışmaları, asfalt serimi çalışmaları ve kaldırımları oldukça eskiyen sokaklarda yenileme çalışmalarının yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Selvitopu ve beraberindekiler,  mahalle ziyaretlerinde, Tahsin Yazıcı Mahallesi 9125/21 Sokak’ta ise meydan düzenlemesi ile ilgili değerlendirme yaptılar. Yetkililer ayrıca kahvehane ziyaretleriyle de bir süre vatandaşlarla sohbet ettiler ve vatandaşların taleplerini dinlediler.

BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 500 bin nüfusa sahip Karabağlar’ın 3 bin 500’ü aşkın sokağı bulunduğunu, belediyenin fen işleri müdürlüğünün geride kalan 3.5 yıllık süreçte tüm sokaklarda bakım, onarım, yenileme çalışmalarında bulunduğunu, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Daha çağdaş, modern bir Karabağlar’ı yaratmak için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Selvitopu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile bugüne kadar koordineli çalıştıklarını, bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini belirterek İzmir Büyükşehir Beledyesi’nin desteğine teşekkür etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.