Dolar 32,5162
%-0.09
Euro 34,7882
%-0.22
Altın 2.418,200
%-0.49
Bist-100 9.673,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da görkemli seçim ofisi açılışı

Karabağlar’da görkemli seçim ofisi açılışı

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Millet İttifakı (CHP-İYİ Parti) Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, hayır bloğuna yüzde 65 oy çıkan Eski İzmir Seçim Ofisi’ni görkemli bir törenle açtı. Başkan Selvitopu, hayır bloğunun ve tüm Karabağlıların oyuna talip olduklarını belirterek, Karabağlar’daki ikinci dönemlerinin yatırım ve hizmet açısından sıçrama dönemi olacağını söyledi. Karabağlar’da görkemli seçim ofisi açılışı

  • Ege Postası
  • 11.03.2019 - 17:43

HALİDE DEMİR POLATLI-HABER MERKEZİ- Karabağlar’da yeniden aday gösterilen Muhittin Selvitopu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karabağlar’da bugün açılacak iki seçim ofisiyle birlikte toplam 18 seçim ofisiyle tüm ilçe sakinlerine ulaşmayı hedefleyen CHP Karabağlar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, hafta sonu Eski İzmir Seçim Ofisi’ni görkemli bir törenle açtı.

ALİ BARTU VE RECEP ÇATUK SEÇİM OFİSİNİ KURDU

CHP Kurultay delegesi Ali Bartu ve mevcut meclis üyesi Recep Çatuk'un organize ettiği Eski İzmir Seçim Ofisi’nin açılışına Başkan Muhittin Selvitopu’nun yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da katıldı.

BAŞKAN SELVİTOPU GÖRKEMLİ AÇILIŞ TÖRENİNDE KONUŞTU

Göçle gelen vatandaşların yoğun olarak yaşadığı ve Hayır Bloğu’na oy verme oranının yüzde 65’leri bulduğu Eski İzmir’deki seçim ofisinin açılışında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, “Projelerimizi yarım kalmıştı. Yeniden aday gösterildiğimiz için parti büyüklerimize teşekkür ederiz. Yeniden CHP bayrağını dalgalandıracağımız ilçemizde yarım kalan projelerimizi tamamlamakla işe başlayacağız. Parti ayrımı gözetmeksizin tüm Karabağlıların oyuna talibiz. Hayır bloğunun tam merkezindeyiz. Hem hemşehrilerimizin hem hayır bloğuna oy veren seçmenlerimizin oylarına talibiz” diye konuştu.

ALİ BARTU: HAYIR BLOĞUNUN TAM MERKEZİNDEYİZ VE…

Seçim ofisinin kurulmasını sağlayan 3 isimden biri olan CHP Kurultay Delegesi Ali Bartu, “Başkanımızın dediği gibi hayır bloğunun yüzde 65’lik oyuna talibiz. Hayır Bloğu’nun tam merkezindeyiz. Oy oranımızı daha da arttırıp CHP’nin bayrağını dalgalandıracağız” ifadelerini kullandı.

MURAT BAKAN: ÜLKENİN BEKAA SORUNU YOK, İKTİDARIN BEKAA SORUNU VAR

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da açılışa katıldı. Türkiye’de bekaa sorunu olmadığını vurgulayan CHP’li Vekil Bakan, “Türkiye’de ne oldu da bekaa sorunu çıktı. Bekaa sorunu var ise iktidarın bekaa sorunu var. Gideceklerini anladıkları için bekaa sorunu var diyorlar. Türkiye’nin bekaa sorunu yok, iktidarın bekaa sorunu var. Seçimin galibi biz olacağız” diye konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.