Dolar 32,5626
%0.07
Euro 34,9865
%0.45
Altın 2.425,080
%0.08
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da delegeler karar verdi

Karabağlar’da delegeler karar verdi

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ilçe delegeleriyle bir araya geldiği toplantıda, CHP İzmir İl Başkan adayları arasında kimi destekleyeceklerini masaya yatırdı. Toplantıda ağırlıklı olarak desteğin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun desteklediği aday Deniz Yücel’den yana olduğu ifade edildi. Delegeler karar verdi

  • Ege Postası
  • 05.01.2018 - 11:06

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Örgütü 2019 yılında yapılacak yerel ve genel seçimlerde partiyi temsil edecek ve hedeflerine ulaştıracak yeni liderini arıyor. 7 Ocak Pazar günü yapılacak il kongresi öncesi adaylığını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, CHP PM eski Üyesi Hüseyin Saygılı, CHP İzmir İl Yöneticisi Aytül Toksözlü ve CHP üyesi Canan Tapkan ise ilçe turlarıyla delegeleri ikna etmek ve oylarını almak için çalışmalara başladı. İlçelerde delegelerin bir araya gelerek yaptığı toplantılardan da bilgiler gelmeye başladı.

DESTEK YÜCEL’E

Karabağlar İlçe Örgütü ve delegelerinin bir araya geldiği toplantıda desteklenecek aday olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun desteklediği aday Deniz Yücel gösterildi. İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız dün yapılan toplantıda kongre ile ilgili tüm yetkinin kendilerine verildiğini ifade ederek. Delegelerin Yücel’den yana tavır sergilediklerini söyledi. Yıldız ayrıca CHP’ye yakışır bir kongre olması için yoğun çalıştıklarını söyleyerek dün İstanbul’da görevden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a da destek açıklamasında bulundu. Yıldız “Halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanı ve meclis üyelerinin görevden alınması bir kumpas ve milli irade gaspıdır. Belediye Başkanımız MuratHazinedar’a dönük haksız, adaletsiz, hukuksuz görevden alma kararını kabul etmiyoruz. Seçimle gelen seçimle gitmelidir, milli irade gasp edilemez” diye konuştu.

ADAYLARLA BULUŞACAKLAR

Karabağlar İlçe örgütü bugün  saat 17.00’de  İl Başkan Adayı Utku Gümrükçü, ardından 18.30’da ise İl Başkan Adayı Hüseyin  Saygılı ile bir araya gelerek adayları dinleyecek.

PROTESTO EDECEKLER

Öte yandan Karabağlar İlçe Örgütü Bugün öğlen 13.30’da Karabağlar Kaymakamlığı önünde, Diyanet işleri Başkanlığı'nın internet sitesinde yayınlanan 9 yaşındaki kız çocukları ve 12 yaşındaki erkek çocuklarının evlenebileceklerine yönelik açıklamlayı da protesto edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.