Dolar 32,5437
%0.18
Euro 34,9387
%-0.09
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da büyük coşku! 1 günde 5 seçim ofisi açıldı

Karabağlar'da büyük coşku! 1 günde 5 seçim ofisi açıldı

Karabağlar’da 5 seçim ofisinin açılışı coşkulu görüntülere sahne oldu. Binlerce kişi ellerinde bayraklarla, meşalelerle seçim ofislerinin açılışına katılarak hep bir ağızdan “Mart’ın sonu Bahar” dediler. Karabağlar'da büyük coşku

  • Ege Postası
  • 11.03.2019 - 12:27

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Karabağlar’da bir günde Yunus Emre Mahallesi, Günaltay Mahallesi, Umut Mahallesi, Devrim Mahallesi ve Bozyaka’daki seçim ofisleri açılırken, açılışlara katılan Başkan Muhittin Selvitopu, binlerce Karabağlarlı tarafından coşkuyla karşılandı.

Halkçı, dürüst Başkan

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’den yeniden aday gösterilen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu;  CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanı Hasan Yıldız’ın da katıldığı seçim ofislerini hizmete açtı. Sırasıyla ilk olarak Yunus Emre Mahallesi’nde başlayan yoğun maraton Günaltay, Umut, Devrim ve Bozyaka seçim ofisleriyle devam etti.

Her büro açılışında binlerce kişi,  ellerinde bayraklarla Başkan Selvitopu’na “En büyük Başkan bizim Başkan”, “Halkçı, dürüst başkan” “Karabağlar seninle gurur duyuyor” tezahüratları ile sevgi gösterisinde bulundu.Buradaki ofisi açan  CHP belediye meclis üyesi adayları Sait Karaaslan ve İnan Demirgıran’ın da kısa bir konuşma yaptığı açılışta, Başkan Selvitopu yoğun kalabalığa seslendi.

İnsanlarımızı iyi tanıyoruz

Karabağlar Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Muhittin Selvitopu iktidarın gösterdiği adayların İzmir’i ve Karabağlar’ı tanımadığını ifade ederek, “Bizler, buraya başka yerden gelmedik. İzmir’in de Karabağlar’ın da sokaklarını çok iyi tanıyoruz. İnsanlarını iyi tanıyoruz. İzmir için Denizli’den Karabağlar için de başka yerlerden aday getirdiler. Karabağlar’da bugüne kadar olmayanlar Karabağlar’ın sorunlarını çözemezler.” Diye konuştu.

Selvitopu, Karabağlar’da başta pazaryerleri olmak üzere halkın yaşam kalitesini yükseltecek hizmetler yaptıklarını belirterek, “Bazı pazaryeri projelerimiz direkt engellendi. Muhtarlarımız bunları da biliyor. Biz bütün engellemelere rağmen insanlarımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Selvitopu, kentsel dönüşüm dahil iktidarın 17 yıl boyunca hiçbir projeyi başarıyla yürütemediğini kaydederek, “Ekonomi çökmüş durumda. Tarım ülkesiyiz ama soğan, patatese mahkum hala geldik. İşte 17 yıldır ülkeyi siz yönetiyorsunuz. Neden doğru işler yapmadınız'” dedi.  

Selvitopu, yeni dönemde de Karabağlar’da yaptıkları sosyal yardımları güçlendirerek sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. Coşkulu kalabalığı görünce “Bahar şimdiden gelmiş” diyen Selvitopu,  “Karabağlar için Mart’ın öncesi de sonrası da bahar” diyerek sözlerini noktaladı.

Seçimi yüksek oyla kazanacağız

Açılışta CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız da vatandaşları selamlayan birer konuşma yaptı. İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Muhittin Selvitopu’nun cüzdanınızı bile kendisine emanet edecek dürüstlükte bir insan olduğunu belirterek, oyların Muhittin Selvitopu’na verilmesini istedi. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise seçim zamanına kadar sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirtirken, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız ise Karabağlar’da Millet İttifakı olarak Muhittin Selvitopu’nu desteklediklerinin altını çizdi, seçimleri yüksek bir oyla kazanmanın önemine değindi.

Umut, Devrim, Bozyaka’da da coşku büyük oldu

Umut Mahallesi seçim bürosu açılışında da yine büyük bir coşku yaşandı. Çocuklarıyla eşleriyle daha iyi bir gelecek isteyen Karabağlılar adeta miting havasında geçen açılışta alanı tıklım tıklım doldurdu. Buradaki seçim ofisini açan Belediye Meclis Üyesi adayı Selami İyier, Yunus Emre seçim bürosunda İnan Karakoyun ve Ali Rıza Çamur, Devrim Mahallesi’nde Yalçın Uzunyol ve Bozyaka’da Nedim Topaloğlu birer konuşma yaptı. Seçim Bürosu açılışları, buranın ardından Devrim Mahallesi ve Bozyaka’da da devam etti. Bozyaka’da  yoğun katılım nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Tüm açılışlarda vatandaşlar ellerinde bayraklar “Mart’ın Sonu Bahar” diyerek Karabağlar’da açık ara Muhittin Selvitopu’nun seçimi kazanacağına inançlarının tam olduğunu ifade ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.