Dolar 32,5744
%0.11
Euro 34,9831
%0.44
Altın 2.432,590
%0.39
Bist-100 9.754,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da belediyeden acılı gün desteği

Karabağlar'da belediyeden acılı gün desteği

Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçedeki vatandaşları acılı günlerinde de yalnız bırakmıyor.

  • Ege Postası
  • 20.03.2017 - 11:18

Karabağlar Belediyesi vatandaşa verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi. İlçede yakınlarını kaybeden ailelerin yakınlarını ziyaret eden belediye ekipleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun başsağlığı mesajını ileterek taziye paketini sunuyor.

Hizmetler bununla da sınırlı değil

Belediyenin hizmetleri bununla da sınırlı kalmıyor. İlçedeki cenazelerde talep edildiği takdirde ibadethane önüne vatandaşlar için çay, meyve suyu ve su veren ikram aracının yanı sıra, vatandaşları ibadethaneden mezarlığa ulaştıran servis aracı hizmeti de sunuluyor.

Geçtiğimiz yıl taziye evi hizmete girdi

Karabağlar Belediyesi ayrıca geçtiğimiz yıl Refet Bele Mahallesi’nde hizmete giren Taziye Evi’ni cenazesi olan ve yakınlarını kaybeden vatandaşların hizmetine tahsis etti. 135 kişilik alanda yakınlarını kaybeden vatandaşlar bir araya gelip Kuran-ı Kerim okuyor, ayrıca alanda toplu olarak yemek yeme yerleri de bulunuyor.

Her zaman vatandaşımızın yanındayız

Vatandaşlar, insanların sadece iyi günlerinde değil acılı günlerinde de yanında olan Karabağlar Belediyesi’ne vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Başkan Selvitopu ise acıların paylaşılarak azaldığını, Karabağlar Belediyesi olarak vatandaşların her zaman ve her konuda yanlarında olacaklarını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.