Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da 17. seçim ofisi açıldı

Karabağlar'da 17. seçim ofisi açıldı

Seçimlere yoğun bir tempoda hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Karabağlar seçim ofisleri ardı ardına açılıyor. Reis Mahallesi’nde 17’nci seçim ofisinin açılışı büyük bir coşkuya sahne oldu.Açılışta konuşan Başkan Selvitopu, “31 Mart’ta İzmir’den esen rüzgar, bütün Türkiye’yi saracak.” Karabağlar'da 17. seçim ofisi açıldı

  • Ege Postası
  • 15.03.2019 - 10:52

Açılışını Karabağlar Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın yaptığı seçim ofisine,  CHP il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, muhtar adayları ile partiye gönül vermiş  çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta ilk konuşmayı yapan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, 17’nci seçim ofisini açtıklarını belirterek, açtıkları her yerde vatandaşların partilerine büyük ilgi ve sevgi ile yaklaştıklarını söyledi. Yıldız, “Mahalle seçim ofislerinin yanı sıra mahalle çalışma gruplarımız da kapı kapı dolaşarak sıkmadık el,  çalmadık kapı bırakmıyor. Emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum” dedi.

Seçim ofislerini açmaya devam ettiklerini belirten Başkan Selvitopu, “Karabağlar’da yavaş yavaş baharın coşkusunu hissetmeye başlıyoruz. 31 Mart’ta İzmir’den esen rüzgar, bütün Türkiye’yi saracak. Sizler de sandıklarda bunun gereğini yapacaksınız. Bundan hiç şüphemiz yok.” dedi.

Fakir fukaranın her zaman yanındayız  

Karabağlar Belediyesi olarak her zaman eğitime, kültür ve sanata verdikleri destekle gençlerin ve çocukların da yanında olduklarını belirten Başkan Selvitopu, “Biz bunları nasıl yapıyoru? İlçede 120’ye yakın okul var. Bütün okullarda işçilerimizin emeği var,  alın teri var. Karabağlar Belediyesi fakir fukara ailelere destek oluyor. KARBEM’de çocuklarımıza ücretsiz eğitim veriyor. Önümüzdeki yıl öğrenci sayısını her geçen gün daha da arttıracağız. Sayıyı 3 bin, 5 bin 10 bin’lere çıkarmayı hedefliyoruz. Sosyal Destek Kartı ile 1400 dar gelirli ailenin yanında oluyoruz. Önümüzdeki dönem de aynı anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. Onların yanında olmaya çalışacağız. Onları ayağımıza çağırmayacağız, biz onların ayağına gideceğiz” dedi.

Ayakları yere basan projelerle geliyoruz

Karabağlar Belediyesi’nin Karabağlar’ı geliştirecek tüm projeleri ile hazır olduğunu belirten Selvitopu, “Öyle hayali projelerle değil. Bizim projelerin nerede olduğunu biz biliyoruz. Hepsinin yeri hazır, hayali hiçbir şey yok. Ayakları yere basan projelerle biz bu işleri gerçekleştireceğiz. Karabağlar halkı belediye başkanını biliyor, belediyesini iyi biliyor.” diye konuştu.

Halkın 5 kuruşunun bile hesabını yaptıklarını hatırlatan Başkan Selvitopu, açık, şeffaf ve katılımcı anlayışla işlerini gerçekleştirdiklerini, gelecekte de Karabağlar’ı bu anlayışla yöneteceklerini sözlerine ekledi.

Yoğun ilgi gösterildi

Konuşmaların ardından Reis Mahallesi seçim ofisinin kurdelesi Başkan Muhittin Selvitopu, Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, belediye meclis üyesi adayı aynı zamanda seçim ofisinin sorumlusu Haydar Kolcu ve geçmiş dönem ilçe yöneticileri tarafından kesilerek açıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.