Dolar 32,5329
%0.14
Euro 34,9198
%-0.15
Altın 2.437,800
%0.06
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ sahaya indi! Aylar sonra ilk mesaj

Karabağ sahaya indi! Aylar sonra ilk mesaj

Bayraklı'nın kurucu belediye başkanı CHP'li Hasan Karabağ, aylar sonra ilk kez sahaya indi. Yerel Hizmet Çalışanları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Karabağ, dernek yöneticilerine çağrıda bulunarak, "Dernekler Atatürk, İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan bir anlayışla yönetilmelidir" dedi. Aylar sonra ilk mesaj

  • Ege Postası
  • 25.09.2019 - 14:13

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz aylarda CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı tarafından “kesin ihraç” talebiyle disiplin kuruluna gönderilen ve uzun süredir gözlerden uzak kalan Bayraklı Belediye eski Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'da sokaklara indi. Vatandaşların Karabağ'a yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

BAYRAKLI’DA KARABAĞ’A YOĞUN İLGİLİ

Bayraklı'nın kurucu belediye başkanı ve iki dönem belediye başkanlığını yapan CHP'li Hasan Karabağ, aylar sonra Bayraklı sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi. Dernek ve STK'lardan sürekli davet alan Karabağ, bu hafta başından itibaren, gelen davetlere katılma kararı aldı.

Karabağ, geçtiğimiz günlerde Yerel Hizmet Çalışanları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, dernek üyelerine hitap etti. 

Karabağ, "Bayraklı Belediye Başkanlığı yaptığım dönemlerde dayanışmanın önemli olduğunu hep vurguladım. Dernekleşme özelllikle günümüz sosyal hayatı açısından önemli bir kurum. Bu nedenle başkanlık dönemimizde derneklere destek verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Derneklerimiz Atatürk, İlke ve İnkılâplarına sahip çıkan bir anlayışla yönetilmelidir.” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.