Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ, meclis üyeleriyle yatırımları gezdi

Karabağ, meclis üyeleriyle yatırımları gezdi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye meclis üyeleriyle birlikte 4 yıl boyunca yapılan yatırımları ve çalışmaları gezdi. Parklar, kaldırımlar, yollar, sokaklara döşenen kilit parkeler, sosyal tesisler, sağlık hizmet binaları, kültürel ve toplumsal içerikli çalışmalar yerinde incelendi.

  • Ege Postası
  • 26.03.2013 - 11:32
İZMİR-  Bayraklı Belediyesi’nin 4 yıllık çalışmalarını meclis üyeleriyle birlikte gezen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bu yıl içinde Bayraklı’ya 30 milyon liralık 11 yatırım daha yapılacağını açıkladı.

2009 yılından bu yana Bayraklı’nın çehresini değiştiren yatırımlara imza atan Bayraklı Belediyesi’nin, 4 yıllık süreçte geldiği noktayı düzenlediği gezi ile belediye meclis üyelerine anlatan ve yeni yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan Karabağ, “4 yılda yapılan çalışmaları meclis üyelerimizle birlikte görme fırsatı bulduk. Bugüne kadar toplamda 25 yeni park, 100 adet de park yenilemesi yapmışız. Yeni parklarımız da çok güzel. İlçemiz tertemiz bakımlı, sokaklar pırıl pırıl. Ayrıca kilit parke çalışmaları ve yeni inşaat çalışmalarını da gördük. Özellikle kış aylarında yağmur baskınları olan bölgelere uyguladığımız kilit parke çalışmalarından çok olumlu sonuçlar aldık ve aynı şekilde gerekli yerlere uygulamaya devam edeceğiz. Öte yandan yeni prestijli yapılarımız ve bu konuda çalışmalarımız var” diye konuştu.

11 yatırıma 30 milyon TL
Yapılacak yeni 11 yatırım hakkında da bilgiler veren Başkan Karabağ, “Belediye yeni hizmet binasının zemin çalışmaları Cuma günü başlıyor. İlgili şirket zemin firması ile anlaşmış. İlk kazma Cuma günü vurulacak. Ondan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Bu yıl yapacağımız 11 yatırıma 11 milyon TL, yeni hizmet binasına da 17 milyon TL olmak üzere yıl içinde toplam 28 milyon, 30 milyon TL’ye yakın yatırımı Bayraklı’ya kazandıracağız” dedi. 

Projeler örnek oluyor
Bayraklı Belediyesi temizlikteki ustalığı ve titizliği ile Türkiye’de örnek çalışmalara imza atarken, park ve yeşil alan oluşturarak da vatandaşların rahat nefes almalarını sağladı. Buna bağlı olarak parklara 77 adet yeni oyun grubu, 497 adet açık alan spor aletleri ve binden fazla bank gibi yatırımlar yapılarak, vatandaşların dinlenebileceği, çocukların oynayabileceği, spor yapılabilecek alanlar oluşturuldu. Yeşil alan dokusuna sahip temiz, güvenli parklar halkın kullanımına sunuldu. Bugüne kadar bu kalemde 10 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştirildi. 8 mahalle ve 131 sokakta toplam 151 bin metrekare kilit parke döşendi. Bugüne kadar 2 milyon 600 bin lira harcanan çalışma kapsamında toplamda 13 mahallede 182 sokak, 250 bin metre kare kilit parke ile döşenecek. Bunların yanı sıra eğitim alanları, ibadethaneler ve sivil toplum örgütlerine de desteklerini sürdüren Bayraklı Belediyesi, boya, badana, bakım, onarım gibi ihtiyaçların giderilmesini sağladı. Alpaslan’da inşa edilen Şehit Ümit Boz tesislerindeki yeni futbol sahası tribünü ile ilçeye güzel bir futbol alanı da kazandıran Belediye, yeni pazaryerleri yapımı ve mevcutların bakımı gibi çalışmaları da aralıksız sürdürüyor. Bu yıl yapılacak yatırımlardan bazıları ise Yeni hizmet binası, Nafiz Gürman-Osmangazi-Çay Mahallesi pazaryerleri, 75. Yıl Mahallesi Kültür Merkezi, Doğançay Şantiye Binası, Doğançay Spor Sahası ile Özkanlar’da yapılacak sundurma işleri olarak belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.