Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9648
%-0.29
Altın 2.325,760
%0.23
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ'dan Cumhuriyet mesajları

Karabağ'dan Cumhuriyet mesajları

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir’de faaliyet gösteren yüzü aşkın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Birleşik Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlediği etkinlikte önemli mesajlar verdi. Karabağ'dan Cumhuriyet mesajları

  • Ege Postası
  • 19.04.2016 - 09:36

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Atatürk’ün kurduğu değerlere sonuna kadar sahip çıkacağız. Eğer, her gün şehit haberlerini duymak istemiyorsak, Diyarbakır’ın askeri garnizonunda bayrak indirildiğini görmek istemiyorsak elimizi taşın altına koymamız gerek. Yoksa Cumhuriyet elimizin altından gidiyor. Bu gidişe STK’lar, Cumhuriyet, Atatürk sevdalıları dur diyecektir” diye konuştu.

Havuz Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.  Birleşmiş Sivil Toplum Kuruluşları adına konuşan  Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı, “Başkan Karabağ her zaman bizim yanımızda oldu. Biz de her zaman onun yanında olacağız” dedi.

CUMHURİYET ELİMİZİN ALTINDAN GİDİYOR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, konuşmasında Atatürk ve Cumhuriyetin önemine değindi, önemli mesajlar verdi. Her gün şehit haberleri geldiğini ve bu durumu kabullenemediğini vurgulayan Başkan Karabağ, “Yurtdışındaki yalnızlığımıza neden olan bu ülkeyi yönetenlerdir. Türkiye’yi Atatürk Cumhuriyeti’nden uzaklaştırarak Ortadoğu Cumhuriyeti yapmak isteyenler ülkeyi bugünlere getirdi. Eğer, her gün şehit haberlerini duymak istemiyorsak, Diyarbakır’ın askeri garnizonunda bayrak indirildiğini görmek istemiyorsak elimizi taşın altına koymamız gerek. Yoksa Cumhuriyet elimizin altından gidiyor. Bu gidişe STK’lar, Cumhuriyet, Atatürk sevdalıları dur diyecektir” dedi.

ATATÜRK’E SAYGISI OLMAYANLARLA İŞİM OLMAZ!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 2015 kişinin aynı anda zeybek oynayıp ay yıldızlı dev Türk Bayrağı’nı oluşturduğunu hatırlatan Başkan Karabağ, sözlerine şöyle devam etti: “O gün orada Türk’ü, Kürdü, Laz’ı, Çerkez’i kısacası herkes vardı. Kurucu değerlerimizi önemini ve söylemini sıklıkla dile getirilmesi gerekiyor. Etkinliğine, Türk bayrağı, Atatürk resmi asmayanların davetine gitmiyorum. Açık net söylüyorum; Atatürk’e saygısı olmayanla işim olmaz. Cumhuriyet gittikten sonra hiçbir şeyin önemi kalmaz. Cumhuriyet değerlerini söylemekten korkanlara sesleniyorum; bir daha başkan olamayabilirsiniz. Seçimler yapılmayabilir. Başkanlık sitemi tek başına iktidara gelen bir sistemdir. Atatürk’ün kurduğu değerlere sonuna kadar sahip çıkacağız. İçimizde sapanlara karşı mücadele edeceğiz. Sadece parlamentoya değil, halkın kendisine güveneceğiz. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyene Ne mutlu Türküm diyene. Bunu söylemekten de korkmayacağız.” 

Konuşmaların ardından Taşçı, Başkan Karabağ’a, en iyi sosyal demokrat belediye başkanı plaketini verdi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.