Dolar 32,3307
%0.16
Euro 35,2109
%0.08
Altın 2.247,330
%0.17
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ Bayraklı için dosya aldı

Karabağ Bayraklı için dosya aldı

Ege Ağrılılar Federasyonu Genel Başkanı ve Bayraklı Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi Hasan Karabağ, Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için yola çıktı. CHP'de son gün sürprizi

  • Ege Postası
  • 19.10.2018 - 11:04

CHP’de yerel seçim takvimin sonuna gelinirken, gönlünde belediye başkanlığı ya da meclis üyeliği yatanlar, il ve ilçe başkanlıklarını dosya yağmuruna tuttu,  Bayraklı'da da sürpriz bir gelişme yaşandı. Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın adaşı, CHP'li Meclis Üyesi Hasan Karabağ belediye başkanlığına talip oldu.

Partinin İzmir kanadında tüm ilçelerde aday adaylığı hareketliliği yaşanırken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın “Bayraklı’da yokum” açıklamasının ardından gözler bu ilçeye çevrildi.  Belediye Başkan aday adaylığı için Serdar Sandal,  Cemal Mehmethanoğlu, Murat Haluk Öncel, Kerim Özer, Cindi Can Polat, Hatice Tatlı’dan sonra Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın adaşı, Belediye Meclis Üyesi Hasan Karabağ da aday adayı oldu.

Ege Ağrılılar Federasyonu Genel Başkanı da olan ve Bayraklı'da uzun yıllardır yaşayan Hasan Karabağ’ın adaylık kararını dün verdiği ve bugün adaylık dosyasını teslim edeceği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.