Dolar 32,4827
%-0.18
Euro 34,9587
%0.37
Altın 2.432,910
%0.4
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ Ankara'da 'Büyük Anadolu Buluşması'nda konuştu!

Karabağ Ankara'da 'Büyük Anadolu Buluşması'nda konuştu!

Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karabağ, Ankara’da düzenlenen “Büyük Anadolu Buluşması”nda konuştu. Başkan Karabağ, “Bütün demokratik kitle örgütleriyle, dernek, odalar sendikalarla birlikte demokrasi mücadelesini ölümüne vermek zorundayız” dedi. Ankara'da "Büyük Anadolu Buluşması"nda konuştu:

  • Ege Postası
  • 05.12.2016 - 11:46

Aydos, Kızılırmak, Kars Demokrat ve Hitit Dernekleri Federasyonu tarafından Ankara Arena’da “Büyük Anadolu Buluşması” adı altında gerçekleştirilen organizasyona Bayraklı’dan çok sayıda vatandaş katıldı. 

Organizasyonun onur konuğu ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. 

KARABAĞ’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Etkinliğe eşi Bahriye Karabağla birlikte katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ankara Arena’yı dolduran vatandaşlara önemli mesajlar verdi. Karabağ, Nazım Hikmet’in Güneşi içenlerin türküsü isimli şiirinin, “Düşmesin bizimle yola; evinde ağlayanların göz yaşlarını boynunda ağır bir zincir gibi taşıyanlar! Bıraksın peşimizi kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar!” mısralarını okuyarak konuşmasına başlayan Başkan Karabağ, “Dönem korkakların dönemi değildir. Bütün laikler, cumhuriyetçiler, Atatürkçüler, solcular, sosyalistler ve devrimciler ayağa kalkmak durumundadır. Böyle bir dönemde artık ben milletvekili, belediye başkanı olacağım kaygılarını biraz kenara bırakalım. Seçimler de artık olmayabilir. Bütün demokratik kitle örgütleriyle, dernek ve odalar sendikalarla birlikte demokrasi mücadelesini ölümüne vermek zorundayız. Ölümüne demokrasi, ölümüne cumhuriyet, ölümüne Atatürk ölümüne Türkiye. Yaşasın tam bağımsız Türkiye…” dedi. Karabağ’ın konuşması salonu dolduran binlerce kişi tarafından dakikalarca alkışlandı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.