Dolar 32,5793
%0.32
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.514,500
%1.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kapadokya’da film ve belgesel çekimleri yapıldı

Kapadokya’da film ve belgesel çekimleri yapıldı

Türkiye'nin Peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, sıcak hava balonculuğu ve eşsiz görünümdeki vadileri ile ünlü kültür, doğa ve manzara turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesinde mayıs ayında, film ve belgesel çekimleri yapıldı. Nevşehir...

  • Ege Postası
  • 21.06.2013 - 11:45
Türkiye'nin Peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, sıcak hava balonculuğu ve eşsiz görünümdeki vadileri ile ünlü kültür, doğa ve manzara turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesinde mayıs ayında, film ve belgesel çekimleri yapıldı.

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, mayıs ayı boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün izniyle Malezya’da yerleşik film yapım firması Red Films tarafından 'Kapadokya'da Aşk Bir Başkadır' isimli sinema filmi çekildi.

    Kanal Avrupa televizyonu 'Medya Vizyon' ekibince 2 bölümlük Nevşehir tanıtım programı çekimleri yapıldı. Kayseri Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Hacıbektaş Veli Dergahı'nda belgesel çekimleri yaptı. Turizm Tanıtma Platformunca, UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan 11 asıl ve 37 adayın tanıtım çalışması kapsamında bölgede çekimler yapıldı.

    TRT Genel Müdürlüğü Televizyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince Gül Bahçesi ile "Kuş evleri, Doğunun Empati Sarayları" adlı programların çekimleri yapıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.