Dolar 32,5982
%0.38
Euro 34,8047
%0.21
Altın 2.501,230
%0.67
Bist-100 9.434,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kanser hastası Dilara Sığırcı, vefat etti

Kanser hastası Dilara Sığırcı, vefat etti

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde iki yıl önce rahim kanseri teşhisi konan ve tedavisi için Sanatçı Haluk Levent öncülüğünde yardım kampanyası düzenlenen Dilara Sığırcı'nın (27), yaşamını yitirdiği bildirildi. Kanser tedavisi gören Dilara Sığırcı yaşamını yitirdi

  • Ege Postası
  • 28.10.2019 - 17:59

Ünlü sanatçı Haluk Levent’in ‘immunoterapi’ tedavisini karşılamak için başlattığı sosyal medya kampanyasıyla gündeme gelen kanser hastası Dilara Sığırcı yaşamını yitirdi.

Acı haberi alan Sığırcı'nın akrabaları ve arkadaşları, genç kadının tedavi gördüğü EÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde büyük üzüntü yaşadı. 

Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Dilara Sığırcı 2 yıl önce kanser olduğunu öğrendi. Zorlu tedavi süreci boyunca 5 yaşındaki kızı Asya sayesinde hayata tutunmaya çalıştı. Son donemde sosyal yardım kampanyaları ile gündeme gelen Haluk Levent’in çağrısı ile Dilara Sığırcı’nın, Türkiye'de henüz pek bilinmeyen ve başarı oranı ile kanser hastalarına umut vaad eden immunoterapi yöntemi ile tedavi olması için gerekli para toplandı. Masal Gezgini Facebook grubunun da destek verdiği kampanya sayesinde gerekli ilaçların yurt dışından getirildi. Ancak çabalar sonuç vermedi.

Sanatçı Haluk Levent, Sığırcı'nın vefat haberini sosyal medya hesabından "Aylardır mücadele ediyordu. Dilara'yı yitirdik arkadaşlar. Başımız sağolsun." paylaşımıyla duyurdu. 

Haluk Levent, Sığırcı'nın 5 yaşındaki kızını merak edenlere ise şöyle seslendi; "Herkes aynı şeyi soruyor. Ailenin durumu çok kötüydü. Kızı ne olacak'” diye.. O kız bizim kızımız artık. Tüm geleceğini oluşturacağız. Sizin gönlünüz ferah olsun."

Cenazesi ailesi tarafından teslim alınan Sığırcı'nın yarın memleketi Selçuk'ta son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.