Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kani Beko teşekkür için bini aşkın kişiyi ağırladı

Kani Beko teşekkür için bini aşkın kişiyi ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Kani Beko, Karaburun, Balçova ve diğer ilçelerden ilçe örgütleri ve vatandaşlar ile Mordoğan’da kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Bine yakın kişinin ağırlandığı, yüzlerce DİSK Emekli-Sen üyesinin de katılımıyla şölene dönüşen ‘teşekkür’ toplantısında çok sayıda emekli de DİSK Emekli-Sen’e üye oldu. Kani Beko teşekkür için bini aşkın kişiyi ağırladı

  • Ege Postası
  • 18.08.2018 - 10:59

24 Haziran seçimlerinde ilçe örgütleri ve halkıyla geçirdikleri verimli çalışmalar için teşekkür etmek isteyen CHP’li Beko’yu çeşitli ilçelerden ilçe örgütleri, Karaburunlular ve yüzlerce DİSK Emekli-Sen üyesi de yalnız bırakmadı. Bine yakın kişinin buluştuğu kahvaltılı teşekkür toplantısında tezgahın başına geçen İzmir Milletvekili Kani Beko katılanlara boyozlu, karpuzlu kahvaltı servisini elleriyle yaptı.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Seçim çalışmalarına katkı sağlayan, yanlarında olan, gönülden destek olan herkese teşekkür eden Beko, “24 Haziran genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Karaburun ve Mordoğan’ın köylerini karış karış bu gün bu kahvaltıda bir araya geldiğimiz değerli arkadaşlarımızla dolaştık. Diğer ilçelerden de toplantımıza katılan, birlikte çalıştığımız değerli arkadaşlarımız bizi yalnız bırakmadı. Karaburun’da ve diğer ilçelerde bu özverili dostlarımla birlikte CHP olarak güzel sonuçlar aldık. CHP İl Başkan Yardımcımız  Sedredil Çoşkuner CHP İlçe Başkanımız Bülent Çumçum’a, Karaburun Belediye Başkanım Ahmet Çakır’a, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, bizimle köy köy dolaşan, gönül bağı kuran herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu özverili destekten dolayı onlarla bayram öncesi böyle güzel, güneşli bir Mordoğan sabahında bir araya gelerek kendilerine teşekkür etmek istedim. Birlikten kuvvet doğar, biz bu birlikteliğimizle yeni seçimlere daha da kuvvetli gireceğiz” diye konuştu.

ÇOK VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK

CHP Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum da tüm ilçe örgütü adına Kani Beko’ya teşekkür etti. Çumçum, “Sayın vekilimiz ile seçim öncesi köy köy dolaştık hatta hızımızı alamadık Balıklıova’ya da girdik Urla İlçe Başkanımızla görüşerek. Çok güzel bir çalışma dönemi geçirdik” diye açıklamada bulundu.

Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır da verimli bir seçim döneminin ardından hem Karaburun ve Mordoğan örgütü hem de İzmir’in çeşitli ilçelerinden gelen misafirlere ev sahipliği yaptıkları bu geniş katılımlı toplantıdan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek CHP İzmir Milletvekili Kani Beko’ya teşekkür etti.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.