Dolar 32,5437
%0.18
Euro 34,9387
%-0.09
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kangal köpeğine tecavüz eden şahıs gözaltına alındı

Kangal köpeğine tecavüz eden şahıs gözaltına alındı

Çorum’da kangala tecavüz eden şahıs gözaltına alındı. Sungurlu İlçesi İkizli Köyü'nde gerçekleşen kangal köpeğine tecavüz olayı, hayvan sever köylülerin çabasıyla ortaya çıkarılmış, basının kamuoyu ile paylaşması üzerine büyük ses getirmişti.

  • Ege Postası
  • 14.11.2017 - 00:35

Korkunç olayın ardından harekete geçen ve yetkili mercilere ulaşan hayvan hakları koruyucusu Oral Yalçın, şahsın tutuklanmasını sağladı. Jandarma iğrenç eylemi gerçekleştiren K.K için, “Jandarma, şahsı gözaltına aldı. Komutan da olayın etkisinde. Bu kadar iğrenç bir eylemin gerçekleştirilmiş olmasına kimse inanmak istemiyor. Sorgusunun ardından savcılığa sevk edildi” dedi.

EŞİNİN DE ORADA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Ajanimo.com’un gündeme getirmesinin ardından ulusal medyada da yer bulan tecavüz olayının ardından köpeğe el konulduğu ve koruma altına alındığı öğrenildi. İğrenç eylemle ilgili en mide bulandırıcı ayrıntı ise tecavüzcü şahsın bunu eşinin yanında yaptığına yönelik iddia. Hayvan hakları koruyucusu Oral Yalçın, iddiayı araştırdıklarını ve şahsın eşinin de sorgulanması için çaba harcadıklarını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.