Dolar 32,5410
%-0.02
Euro 34,9024
%0.1
Altın 2.427,930
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kamu Sen Temsilcisi siyasete atılıyor

Kamu Sen Temsilcisi siyasete atılıyor

Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, siyasete atılma kararı verdi. Perşembe günü görevinden istifa edeceğini açıklayan Ahmet Doğruyol, milletvekili aday adayı olacak. Parti ismi vermeyen Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Doğruyol, “Görüşmelerimiz sürüyor. Yapımız belli. Ona aykırı bir yerde olacağımızı zannetmiyorum” dedi. Adaylık için istifa edecek

  • Ege Postası
  • 24.04.2018 - 10:23

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Kamu Sen İzmir İl Temsilciliği ve Türk Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube başkanlığı görevlerini 2000 yılından bu yana sürdüren Ahmet Doğruyol siyasete girmeye hazırlanıyor. Perşembe günü görevlerinden istifa edecek olan Doğruyol, adını açıklamak istemediği bir partiden aday olacağını açıkladı.

MHP’ye yakınlığıyla bilinen Kamu-Sen İzmir İl Temsilciliği görevini Perşembe günü bırakacak olan Ahmet Doğruyol, İzmir Milletvekili adayı olarak gösterilmesi durumunda bu kez siyasetçi olarak katkı sunmaya hazır olduğunu söyledi.

YAPIMIZ BELLİ, ONA AYKIRI BİR YERDE OLACAĞIMIZI ZANNETMİYORUM

Parti ismi vermeyen Ahmet Doğruyol, istifa gerekçesini ve Milletvekili adayı olma kararını, “Parti net değil. Perşembe günü istifa edeceğim. Görüşmelerimiz sürüyor. Yapımız belli. Ona aykırı bir yerde olacağımızı zannetmiyorum. Önümüzdeki süreçte devlete ve millete faydalı olabilmek” sözleriyle açıkladı.

ÇİZGİMİZDE EN KÜÇÜK SAPMA OLMADI, NEYSEK OYUZ

2000 yılından bu yana sendikal faaliyetler içinde olduğunu kaydeden Ahmet Doğruyol, parti ismi vermese de bugüne kadar ki çizgisinden ödün vermediğini belirterek, “2000 yılından beri Kamu Sen İzmir İl Temsilciliği ve sendika başkanlığı görevimiz devam ediyor. Çizgimiz de belli. Bugüne kadar en küçük sapma olmadı Allaha şükür çizgimizde. Neysek oyuz. Allah hayırlısını versin. İnsanlarımıza faydalı olabileceksek ne ala. BiR nebze katkımız olursa önemli olan bu” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.